/

Egy magyar bronz csütörtökön a sárkányhajó vb-n + FOTÓK, VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

sarkanyhajo_1000m_20_gsA magyar versenyzők egy bronzérmet szereztek a szegedi IDBF sárkányhajó-világbajnokság második, csütörtöki versenynapján, az 1000 méteres döntők során.

A viadal honlapja szerint a junior A nyílt futamban végzett a harmadik helyen a hazai hajó. A vb-n harminc ország mintegy háromezer sportolója vesz részt, a magyar válogatott hat korosztályban összesen 325 versenyzőt indít.

A 11. sárkányhajó-vb-n pénteken az 500 méteres táv versenyeit rendezik, majd szombaton a 200 méteres futamokkal folytatódik a verseny. Vasárnap újabb 500 méteres versenyekkel zárul a vb. A szerdai nyitónapon a Tiszán küzdöttek egymással a sportolók, csütörtöktől a Maty-éri pálya a helyszín.

Korábban írtuk:

A Maty-érre költöző regatta az 1000 méteres futamokat bonyolítja reggel 9 óta, itt is több hajóban van magyar éremesély. Az 1000 méteres futamokat ma már a Maty-éri olimpiai központban rendezik. A délelőtt nagy részében zajló középfutamokat és elődöntőket követően szenior A vegyes, junior vegyes, szenior B vegyes, felnőtt vegyes, junior A, junior B nyílt, szenior A női, szenior A nyílt, szenior B nyílt, felnőtt női, és felnőtt nyílt kategóriákban osztanak érmet.

A 11. sárkányhajó világbajnokság részletes programja napi bontásban:

Maty-éri versenyek:
Július 25: 1000 méteres futamok
Július 26: 500 méteres futamok
Július 27: 200 méteres futamok
Július 28: 500 méteres futamok

Default thumbnail
Előző sztori

Labdarúgás: egy góllal kapott ki az Atleticótól a Szeged 2011 "fakó"

Default thumbnail
Következő sztori

Ősszel megszűnhet az SZDSZ

Legutóbbi hasonló cikkek