A Csillag Születik sztárja dalolt Újszegeden + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

notaest_mj 017Magyar nóták és operettdalok szólaltak meg Újszegeden vasárnap délután: a műsor díszvendége Mészáros János Elek, a Csillag Születik című tehetségkutató első helyezettje volt.

A Dr. Kikli Tivadar Magyarnótaszerzők és Énekesek Dél-Magyarországi Egyesülete “Nem fúj a szél, nem forog” címmel magyarnóta- és operettdélutánt tartott vasárnap Újszegeden. A rendezvény díszvendége Mészáros János Elek énekművész, a Csillag Születik című televíziós tehetségkutató műsor győztese volt, aki magyar dalokból álló nótacsokorral kedveskedett a közönségnek.

Rajta kívül a zenés délutánon fellépett még Szabó Dékány Zsófia, Gál Zoltán Újvidékről, Kónya Krisztina, Vajda Júlia, Kurina Irén, Lévai László, Szécsi Edit, Fejes Sándor, Fodor Károly, Széles Flóra, Papp Lajos, Gyuris Imre, Fodor Henriett, Polgár Gábor szegedi énekesek. A zenei hátteret Báder Béla és cigányzenekara biztosította a fellépők számára.

no images were found

Előző sztori

Megújul a szegedi dóm: ősszel kezdődhetnek a kivitelezési munkák + LÁTVÁNYTERVEK

Következő sztori

A régi elárusítóhelyek éjfélig értékesíthetnek cigarettát