Sport

Vízilabda: három szegedi utazik a Világliga szuperdöntőjére

Vízilabda: három szegedi utazik a Világliga szuperdöntőjére

2013. június 6., csütörtök
Vízilabda: három szegedi utazik a Világliga szuperdöntőjére

Kihirdette a Világliga jövő heti, cseljabinszki szuperdöntőjére utazó csapatának névsorát Benedek Tibor, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

"Volt egy alapvető elképzelésem, amelyet a klubokban, válogatottban nyújtott év közbeni teljesítmények alapján alakítottam ki, nem hagyatkozhattam kizárólag a mostani három-négy edzésre" -

idézte a szövetség honlapja

a szakvezetőt, aki még hozzátette: szó sincs arról, hogy a többiek hátrányból indulnának a vb-csapat helyeiért. "Elmondtam a játékosoknak is, ez csak egy állomás, ez továbbra is egységes tizennyolcas keret, amiből a kihirdetett tizenhárom utazik, ám ez nem veheti el senkinek a kedvét. Nagyon hosszú ez a nyár, szó sem lehet róla, hogy már a második héten eldöntsük, kikből áll másfél hónap múlva a világbajnoki csapat."

Az utazók:

kapusok:

Nagy Viktor, Decker Attila

mezőnyjátékosok:

Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Vámos Márton, Madaras Norbert, Hosnyánszky Norber, Varga Dénes, Varga Dániel, Hárai Balázs, Bedő Krisztián, Szivós Márton, Bátori Bence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.