//

Szentesi óralopás – félmillió a nyomravezetőnek

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

wittnauer_ora_szentesA Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat különösen nagy értékre elkövetett betöréses lopás bűntettének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettesek 2013. januárjában betörtek egy szentesi családi házba, ahonnan egy szabadkőműves szimbólumokkal ellátott, Wittnauer típusú aranyórát tulajdonítottak el.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek, amit a sértett ajánlott fel. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetőkkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 62/562-400-as telefonszám 1216-os mellékét, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es segélyhívón. E-mail: ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu.

Hírforrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Előző sztori

Kibővítették a hazai kockázati tőkeprogramot

Default thumbnail
Következő sztori

Hétfőn és kedden nem jár a vadasparkig a 3F villamos

Legutóbbi hasonló cikkek