Közélet

Modern biztonságtechnikai eszközökről az Agórában + FOTÓK

Modern biztonságtechnikai eszközökről az Agórában + FOTÓK

2013. június 24., hétfő
Modern biztonságtechnikai eszközökről az Agórában + FOTÓK
t_tech04_ia

Területek védelmével kapcsolatos, biztonságtechnikai eszközök képviseltették magukat a Szent-Györgyi Agóra Kamaratermében. Emellett egész nap előadások és konzultációk kísérték az eseményt, melynek célja a modern biztonságtechnikai lehetőségek ismertetése.

A Múzeumok Éjszakájának ideje alatt, június 21-22-én rendezték meg Szegeden az első "Iparos kiállítás - Magyar csodák!" című rendezvényt, amelyet a vállalatok fenntartását és fejlesztését is megcélzó Hód Iparos Klaszter kísért pénteken. Ennek keretében a Szent-Györgyi Agóra Kamaratermében az Első Magyar Polgári Biztonságvédelmi Klaszter egyik tagja, a be- illetve kiléptetőrendszerekkel foglalkozó T-Tech a helyszínen mutatkozott be az érdeklődőknek. "Eddig az ilyen kiállításon nem vett részt a biztonsági ipar, a klaszterek közötti együttműködés keretében állítjuk most ki az élőerős őrzés melletti technikai hátteret. Célunk a biztonsági szekció támogatása, megerősítése, illetve az, hogy bemutassuk: milyen technikai megoldások állnak a rendelkezésünkre. Az ipari területek és a biztonságtechnikai klaszterek együttműködésével a biztonsági terület támogatja, elősegíti a gazdasági területek zavartalan munkavégzését" - nyilatkozta portálunknak

Füzesy István

, a klaszter elnöke. A kiállítás mellett a szakemberekhez szaktanácsadással is fordulhattak az érdeklődők, de felmérés vagy tanácsadás céljából akár a későbbiekben is rendelkezésre állnak. Jegykiadó, fizető és kiléptető automatákkal, valamint az ehhez szükséges szoftveres háttérrel is foglalkozik a T-tech 2000. Biztonságtechnikai és Vagyonvédelmi Kft., amely már több mint 10 éve jelen van a hazai biztonságtechnikai szolgáltatások ipari alkalmazásainak piacán. "Szoftverünket az ügyfél igénye alapján készítjük el, így csak az arra jogosult személy léphet be a területre, illetve veheti igénybe a kártyaolvasó, jegykiadó automatát" - árulta el portálunknak a T-Tech képviseletében

Szalóki Mónika.

A gazdasági és személyes értékek megóvását segíti, hogy a megrendelő bármikor pillanatnyi helyzetképet kaphat például arról, hogy hány kocsi parkol a garázsban, így szükség esetén azonnal reagálhat. Az automatizált rendszer - amely az emberi hibalehetőséget hivatott minimalizálni - üzemeltetését, karbantartását és későbbi fejlesztését is biztosítja ügyfeleinek a T-Tech Kft.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.