Sport

Lábtengó, sültek, éremátadó az UTC Futsal Team záróvacsoráján + FOTÓK

Lábtengó, sültek, éremátadó az UTC Futsal Team záróvacsoráján + FOTÓK

2013. június 15., szombat
Lábtengó, sültek, éremátadó az UTC Futsal Team záróvacsoráján + FOTÓK
utc_zarovacsora_028_ia

Péntek este kellemes hangulatú záróvacsorával búcsúztatta újabb sikeres szezonját az UTC Futsal Team a Kertész utcai klubházban.

Bár többen szabadságolások, vagy éppen munkahelyi elfoglaltságok miatt távol maradtak, a csapat jelentős része kiváló hangulatú esttel búcsúztathatta az elmúlt szezont, amelyben a tavalyi, első NB I-es idényhez képest a fekete-fehér alakulat két helyet javítva 4. helyen végzett a bajnokságban, míg a kupában megismételte előző évi bronzérmét. A klubház udvarán, a futballpálya mellett jóízű beszélgetések közepette, izgalmas lábtengó meccsek után fogyasztották el a jelenlévő játékosok és vezetők a kiváló sültekből álló vacsorát, majd

Gidai Sándor

klubelnök átadta az érmeket. Rövid beszédében elmondta, hogy szerényebb lehetőségeikhez mérten az újszegedi futsalosok idén még jobb eredményeket tettek le az asztalra, s hozzátette, jövőre a cél a bajnoki dobogó elérése, még ha az a várhatóan megerősödő mezőnyben nem is lesz egyszerű. Kiemelte továbbá, hogy a hazai futsaltársadalom megítélése alapján az újszegedi teremlabdarúgók még két további sikert is elkönyvelhetnek, hiszen az NB I-es csapatok edzőinek szavazása alapján

Brinszky Adriánt

a mezőny 3. legjobb trénerének,

Tombácz Róbertet

pedig a 3. legjobb kapusnak választották, mindkettejüket győri és berettyóújfalui kollégáik előzik csak meg. Az éremátadó után éjszakába nyúló beszélgetések közepette idézték fel a jelenlévők a szezon legizgalmasabb pillanatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.