Lábtengó, sültek, éremátadó az UTC Futsal Team záróvacsoráján + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

utc_zarovacsora_028_iaPéntek este kellemes hangulatú záróvacsorával búcsúztatta újabb sikeres szezonját az UTC Futsal Team a Kertész utcai klubházban.

Bár többen szabadságolások, vagy éppen munkahelyi elfoglaltságok miatt távol maradtak, a csapat jelentős része kiváló hangulatú esttel búcsúztathatta az elmúlt szezont, amelyben a tavalyi, első NB I-es idényhez képest a fekete-fehér alakulat két helyet javítva 4. helyen végzett a bajnokságban, míg a kupában megismételte előző évi bronzérmét. A klubház udvarán, a futballpálya mellett jóízű beszélgetések közepette, izgalmas lábtengó meccsek után fogyasztották el a jelenlévő játékosok és vezetők a kiváló sültekből álló vacsorát, majd Gidai Sándor klubelnök átadta az érmeket. Rövid beszédében elmondta, hogy szerényebb lehetőségeikhez mérten az újszegedi futsalosok idén még jobb eredményeket tettek le az asztalra, s hozzátette, jövőre a cél a bajnoki dobogó elérése, még ha az a várhatóan megerősödő mezőnyben nem is lesz egyszerű. Kiemelte továbbá, hogy a hazai futsaltársadalom megítélése alapján az újszegedi teremlabdarúgók még két további sikert is elkönyvelhetnek, hiszen az NB I-es csapatok edzőinek szavazása alapján Brinszky Adriánt a mezőny 3. legjobb trénerének, Tombácz Róbertet pedig a 3. legjobb kapusnak választották, mindkettejüket győri és berettyóújfalui kollégáik előzik csak meg. Az éremátadó után éjszakába nyúló beszélgetések közepette idézték fel a jelenlévők a szezon legizgalmasabb pillanatait.

no images were found

Előző sztori

Szemetet gyűjtött a Jobbik ifjúsági tagozata + FOTÓK

Következő sztori

Orbán Viktor Varsóba utazik