Bulvár

Kétszer is belebotlott a házigazdába a besurranó

Kétszer is belebotlott a házigazdába a besurranó

2013. június 19., szerda
Kétszer is belebotlott a házigazdába a besurranó

Szembe találta magát a sértettekkel az a 34 éves férfi, aki június 18-án két szegedi házba surrant be azért, hogy készpénzt tulajdonítson el.

Sétálgatás közben szemelte ki

H. Henrik

az egyik Veresács utcai házat. Látta, hogy nincs bezárva a bejárati ajtó, ezért úgy döntött, hogy bemegy és körülnéz, mit lehet elvinni. Nem járt sikerrel, ugyanis az ingatlan tulajdonosa otthon tartózkodott, és amint belépett a férfi a lakásba, a sértett kérdőre vonta, hogy mit keres. A megilletődött személy zavart választ adva sarkon fordult és elment a helyszínről - olvasható a police.hu-n. Nem adta a fel tervét, és néhány méterrel arrébb egy magánház nyitott kapuján bejutva bement a lakásba, majd elemelte az asztalon lévő pénztárcát benne 100 ezer forinttal. Az elkövető a magánház kapujában összetalálkozott a tulajdonossal, aki a tolvaj után szaladt. H. Henrik egy idő után megállt, kivette zsebéből a pénzt és a sértett elé dobta, majd tovább futott. Nem jutott messzire, ugyanis az időközben értesített rendőrök azonnal a helyszínre siettek, elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A további vizsgálat során kiderült, hogy a gyanúsított korábban is próbálkozott hasonló jogellenes cselekménnyel. A Szegedi Rendőrkapitányság H. Henrik ellen – őrizetbe vétele mellett – lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.