ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Czerődi Zsófia

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Czerődi Zsófia

2013. június 18., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Czerődi Zsófia
czerodi_zsofia_5_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az AllInPartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsésztudományi Kar szlavisztika (orosz) szak hallgatója mai Jó Arcunk,

Czerődi Zsófia

. Azért választotta ezt a képzést, mert szerinte manapság kevesebben tudják ezt a nyelvet, és reméli, hogy a jövőben még hasznát veheti ennek a tudásnak. Ezenfelül szereti a nyelveket, tanult már angolul, németül, olaszul és kínaiul is. Szeptembertől az Erasmus-program keretein belül Olaszországban fog tanulni. Ott is oroszra fogják oktatni, csak olaszul, az ottani emberekkel pedig társaloghat angolul is, így egyszerre több nyelvet is tud gyakorolni. Szereti Szegedet, bár első helyen pesti egyetemet jelölt meg, de oda nem vették fel – amit nem is bán –, így itt kezdte felsőoktatási tanulmányait.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 21 éves lány hobbija télen a síelés, nyáron pedig az úszás. Illetve saját elmondása szerint számára jöhet bármi, ami adrenalinlökettel jár. Szabadidejében a nyelvtudását fejleszti, barátaival van, internetezik vagy járja a várost. Filmezni ritkán szokott, kevés filmet látott eddig. Csak akkor szeret leülni, megnézni egy filmet, ha az ismerőseivel együtt teheti meg. A moziért nem rajong, így oda nem is jár. Olvasni viszont szokott, bár vizsgák miatt most kevesebb ideje jut rá. Egyik kedvenc könyve az Édességek kicsiny boltja Mary Hoopertől. Bulizni inkább házibulikba jár, mint diszkókba, mert ott az a társaság jön össze, akikkel jól érzi magát. Kedveli az összeülős, iszogatós találkozókat. Persze szórakozóhelyeken is megfordul, mint a legtöbb egyetemista. A SZIN-en még nem járt, de szívesen lenézne, ha ideje lesz rá. Habár a külföldi fesztiválok jobban vonzzák, viszont sajnos olyanra nem jutott még el. De barátnőével talán majd az idén sikerül összehoznia.

Zenelista:

• HeadsWill Roll – YeahYeahYeah • Bijou – Tánc • John Mayer - Belief • InfinityInk – Infinity • Miserium – CobaltCloudsApproaching • Guns N’ Roses – Coma • Eagles – Hotel California • Bijou – Pillangó • John Mayer – Your Body Is a Wonderland • Miserium - Wanderer

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.