Bulvár

Hat kilogramm marihuánát találtak egy autóbuszban Röszkénél

Hat kilogramm marihuánát találtak egy autóbuszban Röszkénél

2013. június 13., csütörtök
Hat kilogramm marihuánát találtak egy autóbuszban Röszkénél

Hat kilogramm marihuánát találtak egy svájci autóbuszban elrejtve a pénzügyőrök Csongrád megyei Röszkénél – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Suller György Attila,

a NAV vám- és jövedéki szóvivő közölte, a pénzügyőrök a rendőrökkel közösen vizsgálták át a Szerbia felől belépésre jelentkező autóbusz utasainak poggyászát. A kábítószer-kereső kutya az egyik buszon hagyott csomagnál jelzett. A gazdátlan csomagban két ülőzsámoly volt melynek üreges belsejében zöld színű növényi törmelék lettek figyelmesek az ellenőrzést végzők. A bútorokat szétszedve összesen hat kilogramm marihuána került elő – tudatta az őrnagy. A pénzügyőrök a feketepiacon megközelítőleg 14,5 millió forintot érő kábítószert átadták a rendőröknek, akik ismeretlen tettes ellen visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást. Az elmúlt hetekben megnőtt a kábítószerrel kapcsolatos felderítések száma Röszkén. Legutóbb egy bolgár kamionban 75 kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.