Közélet

Gázüzemű buszokra írt ki közbeszerzési eljárást a Tisza Volán

Gázüzemű buszokra írt ki közbeszerzési eljárást a Tisza Volán

2013. június 17., hétfő
Gázüzemű buszokra írt ki közbeszerzési eljárást a Tisza Volán

Tíz új földgázüzemű, elővárosi és városi feladatokra alkalmas alacsonypadlós autóbusz megvásárlására írt ki nyílt közbeszerzési eljárást a Tisza Volán Zrt. - olvasható az európai közbeszerzési közlönyben.

A kiírás szerint opcionálisan további két járművet is vehet a társaság. A pályázatok elbírálásánál a társaság a nettó beszerzési árat 65 százalékos súllyal, a beszerzéshez szükséges önerőt 15 százalékban, míg a teljes élettartamra vetített energiafelhasználási és szennyezőanyag-kibocsátási költséget 12 százalékban veszi figyelembe. A 2014 augusztusi szállítású járművekre a beszállítónak a forgalomba helyezéstől számítva minimum 24 hónapnyi teljes körű, kilométer-korlátozás nélküli jótállást kell vállalnia. A társaság nem közölt a beszerzés árára vonatkozó korlátozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.