Bulvár

Fóliasátorban termesztett kábítószert az emeleten + FOTÓK

Fóliasátorban termesztett kábítószert az emeleten + FOTÓK

2013. június 1., szombat
Fóliasátorban termesztett kábítószert az emeleten + FOTÓK
20130531_071936

Egy kertvárosi társasház első emeleti szobájában termesztett kábítószert egy 26 éves hódmezővásárhelyi férfi. A lakásból kiáramló szag buktatta le.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói lakossági bejelentés alapján tartottak házkutatást H. Zsolt lakásában 2013. május 31-én hajnalban. A férfi az egyik szobában egy fóliasátrat épített fel, ott termesztette a kendernövényeket. A nyomozók összesen több mint 120 gramm kábítószernek minősülő növényi törmeléket, valamint 12 tő palántát foglaltak le. A gyanúsított a kábítószer többségét már értékesítésre kisebb pakkokba összekészítve tárolta. H. Zsolt egy füzetben a termesztéssel kapcsolatos kiadásairól pontos nyilvántartást vezetett. A rendőrök a további adatgyűjtés eredményeként több olyan fogyasztót állítottak elő, akik a 26 éves férfitól szerezték be a drogot. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kihallgatását követően őrizetbe vette és visszaélés kábítószerrel bűntettének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.