/

Berúgott és autót lopott a férfi Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sokat ivott, majd autót lopott egy férfi Szegeden szerda este. Tíz percen belül elfogták a belvárosi körzeti megbízottak – írja a police.hu.

A Kálvária téren állította le autóját egy férfi június 5-én este. Nem zárta le, még az indítókulcsot is a járműben hagyta. Mire visszaért, már nem volt ott a Rover. A bejelentést követően minden Szegeden közterületi szolgálatot ellátó rendőr megkapta az autó adatait. A Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrsének körzeti megbízottai tíz percen belül megtalálták a kocsit a Vám téren leállítva. Figyelni kezdték, majd egy kis idő múlva megjelent O. Zoltán és el akart indulni az autóval. Az egyenruhások ekkor fogták el. Az 53 éves szegedi férfi a tulajdonos személyi igazolványával akarta igazolni magát. Végül bevallotta, hogy egész nap ivott, kocsikázni akart, ezért lopta a Rovert.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntettének, közokirat-hamisítás bűntettének és ittas járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást.

Default thumbnail
Előző sztori

Árokba hajtott autót mentettek Domaszéken

Következő sztori

Labdarúgás: megőrizték veretlenségüket a szegedi veteránok

Legutóbbi hasonló cikkek