Bulvár

Berúgott és autót lopott a férfi Szegeden

Berúgott és autót lopott a férfi Szegeden

2013. június 6., csütörtök
Berúgott és autót lopott a férfi Szegeden

Sokat ivott, majd autót lopott egy férfi Szegeden szerda este. Tíz percen belül elfogták a belvárosi körzeti megbízottak - írja a police.hu.

A Kálvária téren állította le autóját egy férfi június 5-én este. Nem zárta le, még az indítókulcsot is a járműben hagyta. Mire visszaért, már nem volt ott a Rover. A bejelentést követően minden Szegeden közterületi szolgálatot ellátó rendőr megkapta az autó adatait. A Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrsének körzeti megbízottai tíz percen belül megtalálták a kocsit a Vám téren leállítva. Figyelni kezdték, majd egy kis idő múlva megjelent O. Zoltán és el akart indulni az autóval. Az egyenruhások ekkor fogták el. Az 53 éves szegedi férfi a tulajdonos személyi igazolványával akarta igazolni magát. Végül bevallotta, hogy egész nap ivott, kocsikázni akart, ezért lopta a Rovert. A Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntettének, közokirat-hamisítás bűntettének és ittas járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.