Bulvár

Tűzoltók segítették a Bécsi körúton élő hölgy ellátását

Tűzoltók segítették a Bécsi körúton élő hölgy ellátását

2013. május 3., péntek
Tűzoltók segítették a Bécsi körúton élő hölgy ellátását

Járdára zuhant faág eltávolításában és egy Bécsi körúton lakó idős hölgy orvosi ellátásában is segédkeztek a tűzoltók csütörtökön.

Délben egy 40 centiméter vastag, 15 méter hosszú faág szakadt a járdára és az úttestre Szegeden, a Szivárvány utcában, amelyet motoros láncfűrésszel távolított el a kiérkező egység. Kora délután egy idős hölgy nem tudott ajtót nyitni a kiérkezett mentőknek Szegeden, a Bécsi körúton, a mentőszolgálat bejutását szegedi egység gépezetes tolólétrával tette lehetővé a ház utcai részén behatolva, valamint délután a járókelőket veszélyeztető, meglazult kúpcserepeket igazítottak meg délután a tűzoltók Szegeden, a Teréz utcában. Délelőtt a makói kórház tűzjelzője adott téves jelzést, míg délután a szentesi Szarvasi úton az egyik épület berendezése jelzett alaptalanul, és este Deszk és Újszeged között láttak lángokat, a bejelentésre kiérkezett szegedi egység tűzre utaló nyomot nem talált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.