Bulvár

Lopott kerékpárral mentek biciklit lopni

Lopott kerékpárral mentek biciklit lopni

2013. május 30., csütörtök
Lopott kerékpárral mentek biciklit lopni

Néhány órán belül elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik május 29-én a hajnali órákban Szeged egyik bevásárlóközpontja elöl eltulajdonítottak egy lezárt kerékpárt - olvasható a rendőrség sajtóközleményében.

Az elkövetők már a délutáni órákban kinézték maguknak a biciklit, majd sötétedés után visszatértek az áruházhoz, ahol a lakatot levágva magukhoz vették a kerékpárt és eltávoztak a helyszínről. A biztonsági szolgálat jelzésére kiérkező járőröknek az adatgyűjtést követően sikerült beazonosítaniuk és elfogniuk

T. István

csanyteleki, és

K. Tibor

szegedi lakosokat. A további vizsgálat során fény derült arra, hogy az a bicikli, amellyel T. István a helyszínre érkezett, nem a jogos tulajdona, az bűncselekmény elkövetéséből származik. A két gyanúsított ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.