Labdarúgás: letaglózta az Orosházát a SZEOL U15 + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeol-oroshaza_mj 02502Könnyed játékkal simán verte a SZEOL U15-ös C csapata az Orosháza sereghajtó alakulatát.Fiú U15-ös labdarúgó II. osztályú bajnokság Dél-Keleti csoport, 27. forduló:

SZEOL SC “C” – Orosházi MTK-ULE 1913 6-0 (2-0)
Szeged, Felső Tisza Parti stadion, 50 néző. Vezette: Mucsi (Soós, Farkas)
SZEOL: Koncz (Naszradi 60′) – Guth, Antalik (Rostás 58′), Tóth G., Gyuris (Szecska 58′), Posnyák, Balogh Á. (Kasza 58′), Szélpál (Ugrai 68′), Csanády (Csikós 68′), Kovács B., Palócz (Fejes 64′). Edző: Protity Sándor.
Orosháza: Tóth M. – Varga M., Dénes, Kolozsvári Cs. (Sztanev 72′), Czene (Nedreu 68′), Buczku (Kolozsvári J. 41′), Dudás (Horváth N. 75′), Kis (Pelle 62′), Nagy A., Radics (Mátó 70′), Benkő. Edző: Elekes Károly.
Gól: Guth (3′), Balogh Á. (40′), Palócz (48′), Kovács (53′), Posnyák (65′ – tizenegyesből), Fejes (70′)
Sárga lap: Kasza (78′), ill. Kis (54′), Mátó (75′).

Protity Sándor: “Az eredmény elégedettségre ad okot, de a játékban még sok-sok hiba akadt, ennél még többet várok a fiúktól. Tapasztalatlanság és figyelmetlenség miatt még látszik, hogy sok munka vár ránk, az egyik leggólerősebb játékosom ennyi helyzetet nem hagyhat ki. Most ugyan nem hiányzott egy-egy ilyen gól, de más esetben, szorosabb meccseken létfontosságú is lehet, pláne, hogy olyankor kevesebb helyzetből kell eredményesnek lenni.”

no images were found

Online közvetítésünk:

80′ Nagy Attila lesen kiugorva szerez gólt a sípszó után. Aztán jön a végső sípszó is.

79′ Nagy Attila tekeri kapura jól a labdát 24 méterről, kevéssel fölé, bár Naszreadi kapus rajta volt.

78′ Dénes Martint rángatja egy hazai védő, az orosházi visszaüt, sárga lap, de a szabadrúgás a vendégeknek jár a megelőző rángatásért.

76′ Fejes Bence csap le egy elrontott kigurításra, kissé kiszorított szögből a hosszúra teszi vissza a labdát, de elmegy keresztbe.

75′ Horváth Norbert érkezik csereként Dudás Patrik helyett.

70′ GÓÓÓL!!! 6-0! Fejes Bence ziccerben, nem is rontja el! 6-0!

68′ Csikós és Ugrai érkezik a hazaiaknál Csanády és Szélpál helyére, míg a vendégeknél Nedreu váltja Czenét.

65′ GÓÓÓL!!! 5-0! Büntetőt fúj a hazaiak javára Mucsi játékvezető, amelyet Posnyák értékesít magabiztosan, nagy erővel a bal alsóba bombázva, 5-0!

64′ Palócz helyére Fejes Bence érkezik. A vendégeknél Kis Gergőt váltja Pelle Patrik.

no images were found

63′ Szélpál passza középre, Palócz egyedül, közelstávol, senki, igazi százas ziccer – és a kapusba lövi.

60′ Ivószünet. Kapust is cserél a hazai csapat, Naszradi Balázs Csaba váltja Koncz Pétert.

58′ Szecska, Kasza, Rostás megy be Gyuris, Balogh Ádám és Antalik helyett a hazaiaknál.

57′ Kovács Bence ugrik ki remekül, lövése 16-ról indul, a kifutó kapus véd, a kipattanót Palócz ismétli, újabb kapusbravúr, aztán még mindig ott a labda, Tóth zavar, mellé perdül végül.

55′ Szélpál szúrja rá 30-ról a szabadrúgást, Tóth Martin remekül vetődik, szöglet.

54′ Ordító ziccer marad ki, Palócz az alapvonaltól ad középre, miután övé lesz a labda a rosszul kijövő kapus előtt, ám mentenek a védők, de aztán Kis Gergő vágja fel az egyik kék-feketét, sárga.

53′ GÓÓÓL!!! 4-0! Csanády Péter remekül ugratja ki Kovács Bencét, aki 15 méterről higgadtan gurít el a hosszú alsóba Tóth kapus mellett.

48′ GÓÓÓL!!! 3-0! Palócz Ákos most nem hibázza el, szemfüles megmozdulása nyomán tehetetlen ismét a vendég kapus, 3-0!

45′ Elment melegíteni a komplett hazai kispad.

42′ Dudás Patrik 40 méterről, szinte a kezdőkör pereméről küld kapura egy szabadrúgást, amit Konc kapus fölé lepkéz, pedig úgy tűnt könnyedén fogja.

no images were found

41′ Kolozsvári János áll be a vendégeknél a szünetben, ha jól látjuk Buczku Patrik helyett. A SZEOL kezdi a második félidőt.

SZÜNET!

40′ GÓÓÓL!!! 2-0! A változatosság kedvéért a vendég térfélen megy a tili-toli, amikor vagy 30 méterre a kaputól Balogh Ádám megkapja a labdát, felnéz, és nagyon okosan kapura emel, a kinn álló Tóth Martin hiába hátrál, a laszti bizony a kapu közepében landol! Szép góllal 2-0!

38′ Hazai szöglet után ismét Guth fejel, de hárít a kapus.

37′ Az ellentámadásnál Palócz mehet kapura, szerelik az ötös előtt, csetlenek botlanak a védők, Palócz visszaszerzi, de nem tud lőni, kikeveredik, majd ismét szerelik.

36′ Egy Radicstól továbbpattanó lasztira vetődik látványosan Koncz Péter kapus.

34′ Palócz csapna le egy a vendég kapus felé guruló labdára, de a portás gyorsabb.

31′ Kis Gergő kontrázik, a 16-oson belülről balról keresztbe elemel a kapu előtt. Szöglet után ugyanő durrant fölé.

30′ Nagyon aranyosan és lelkesen szurkolnak az orosházi kisfocisták U15-ös társaiknak, igaz az a meccsen eddig látszik, hogy a vendégek nem véletlenül sereghajtók a bajnokságban.

27′ Vendég kontra végén Kolozsvári Csaba 15 méterről lő fölé. A hazaiak edzője szinte őrjöng.

25′ Óriási hazai helyzet marad ki: Palócz ad keresztbe a kapu előtt félmagasan a bal oldalra Kovács Bencének, aki azonban nem találja el a labdát a levegőben a tátongó kapu előtt.

23′ A kezdeti nagy lendületű rohamok után rányomja a hőség a bélyegét a találkozóra, amelyet azonban abszolút ural a SZEOL, a pirosak kétszer jutottak el a hazai 16-osig eddig.

20′ Ivószünet.

no images were found

18′ Kovács Bence a 16-os bal sarkától szabadrúg – messze keresztbe mellé.

14′ Kovács Bence kap félpályáról kiváló kiugratást a leshatáron, egyedül viheti, lemarad a védője, elgurítja Tóth Martin kapus mellett, kapufa!

13′ Az ellenfél 16-osa előtt szerzett labdát Palócz emel a kapu előtt keresztbe, de túl magas az éktársnak. Aztán Balogh Ádám nagy lövése száll éppcsak fölé.

10′ Kis Gergő kontráz hazai bekkel a nyakán, aki szépen szereli. A bal oldalra kisodródó labdát Kolozsvári Csaba adja vissza középre a feltápászkodó Kisnek, aki középről 13 méterről Koncz kapu lábához rúgja a zsugát.

9′ Orosházi akció, Kolozsvári Csaba emel keresztbe a 16-oson belül, de elszáll középen a társ feje felett.

6′ Palócz Ákos ismét helyzetben, átverekszi a labdát a kivetődő kapuson, de fúj a spori.

3′ GÓÓÓL!!! 1-0! Egy 25 méterről jobbról elvégzett szabadrúgásra az ötösön Guth Tamás emelkedik remekül és a bal sarokba fejel vissza, 1-0!

2′ Palócz ismét helyzetben, a kapusba gurít ezúttal.

1′ Az Orosháza kezd. Palócz labdát szerez, és máris kapura gurít a 16-oson belül, éppcsak mellé megy! Rekordgyorsaságú gól lett volna!

11.50: Nyári meleg és közepes erősségű szél uralkodik a szögletzászlók között a stadion centerpályáján, ahol már bőszen melegítenek a megszokott kék-fekete-fekete-feketébe öltözött hazaiak, s a talpig pirosmezes vendégek.

11.45: Sok szeretettel köszöntjük Olvasóinkat a Felső Tisza parti stadionból, ahol rövidesen kezdődik a SZEOL “C” Orosháza elleni derbije.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Vélemény: Gyanús ez a magyar…

Default thumbnail
Következő sztori

Nem lehet fényképezni a koronát a Parlamentben

Legutóbbi hasonló cikkek