Labdarúgás: Kecskemétre is győzni mennek a szegedi veteránok

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

oregfiuk2A tavaszi záró fordulóban Kecskeméten is megőrizné veretlenségét a szegedi veteránok kispályás labdarúgócsapata.

Június 1–én Kecskeméten lép pályára a szegedi veteránok labdarúgó kispályás labdarúgó csapata. A 60 éven felüli játékosok Farkas Imre edzette csapata veretlenül vezeti az OVLSE országos bajnokságának Dél-Régió csoportját, miután a maximálisan megszerezhető 12 pontból eddig 11 pontot gyűjtött be. A veteránok ennek szellemében utaznak szombaton a “hírös városba”, ahol a házigazdák egysége mellett a Békéscsaba lesz az ellenfél a Széktói stadionban.

“Bízom benne, hogy csapatom – mint minden mérkőzésen – most is a játékra törekszik és a helyzetekből a győzelemhez szükséges gólokat is belövi. Nem lesz könnyű, de szeretnénk megőrizni veretlenségünket” – nyilatkozta határozottan az öregfiúk trénere.

“Az elmúlt időszakban mindhárom csapatnál személyesen jártam, s azt tapasztaltam, hogy nagy elszántsággal készülnek a szombati összecsapásra” – tudtuk meg Dudás Tivadartól, a Dél–Régió koordinátorától. “Mint mindig, ezúttal is jó mérkőzésekre számíthatunk, bízom benne, hogy sok gólt és sportszerű összecsapásokon a jobb és gólra törőbb csapat győzelmét hozza a tavaszi záró forduló. Mindhárom gárda kiváló játékoskerettel rendelkezik, de fontos, hogy azon a napon kik állhatnak a csapataik rendelkezésére. Remélem most is bebizonyosodik: a Labdarúgást egy életen át kell és lehet játszani!” – tette hozzá a szakember.

Előző sztori

BM: jól halad a közfoglalkoztatási célok teljesítése

Következő sztori

Az Európai Bizottság előtt az ELI – Szent-Györgyi-léptékű fejlesztés