Sport

Labdarúgás: csaknem pontot vesztett az Alsóváros Öttömösön

Labdarúgás: csaknem pontot vesztett az Alsóváros Öttömösön

2013. május 14., kedd
Labdarúgás: csaknem pontot vesztett az Alsóváros Öttömösön
labdarugas_alsovaros_02_mj

A második félidőben izgalmassá tette az Öttömös az Alsóváros simának tűnő győzelmét.

Hazai tizenegy kezdett lendületesebb játékkal, az első igazi helyzet mégis a vendégek előtt adódott:

Rózsa

kapus az utolsó pillanatban szedte fel a labdát a kilépő

Farkas M.

elől. Feljött az Alsóváros, magabiztosan, rutinosan, higgadtan és ötletesen játszottak, és negyedóra elteltével megérdemelten szereztek vezetés:

Szepesi

bal oldalról, az oldalvonal közeléből ívelte a labdát a kapu elé, és a jó ütemben felugró Farkas M. 10 méterről fejelt a hálóba (0-1). Négy perccel később növelték előnyüket a vendégek: Farkas M. kavarta meg az öttömösi védelem bal oldalát, pontos, középre tett átadását

Dobó M.

szép mozdulattal, félfordulatból a tizenegyespont tájékáról küldte a jobb alsó sarokba (0-2). Kétgólos előnye birtokában jól verte vissza ellenfele próbálkozásait a vendég csapat, ellentámadásai pedig komoly veszélyt jelentettek. A 41. percben ismét betaláltak az alsóvárosiak: Farkas M. hozta fel a labdát a pálya közepén, jól tette a bal szélen megiramodó Szepesi elé, és a középpályás pedig pontos passzal hozta helyzetbe a középen érkező

Daróczit

, aki átvétel után 10 méterről lőtt a kapu közepébe (0-3). Szünet után kiegyenlített játékkal folytatódott a mérkőzés, de a nagyobb lehetőségeket az Alsóváros hibázta el:

Kubik S.

egyedül törhetett kapura, de a kifutó kapus lábát találta el. A 65.percben

Farkas Má.

balról adott be, és a kapu elé lőtt labdájára lendületből érkező

Szécsi D.

8 méterről lapos lövéssel vette be

Szécsi Z.

ketrecét (1-3). Belelkesedett az Öttömös, és a 88. percben büntetőből tovább faragta hátrányát: Daróczi megrúgta a lövésre készülő hazai játékost a 16-oson belül, a tizenegyest Farkas Má. végezte el, nagy erővel küldve a léc alá a labdát (2-3). Középkezdés után Farkas M. tört kapura, amikor az öttömösi védő elütötte - ez is büntető lett, ám a sértett jobb alsó sarokra tartó lövését megfogta Rózsa. Kirúgását a félpályánál álló csatár fejjel továbbcsúsztatta, és a nagy helyzetbe kerülő Szécsi D. lövését Szécsi Z. lábbal hárította, miközben

Soós I.

partjelző már lest jelzett. Ezt követően a játékvezető végett vetett a találkozónak. Megérdemelten nyert az Alsóváros a tavasszal sérülések sújtotta Öttömös ellen.

Labdarúgó megyei III. osztály Homokháti csoport 22. forduló:

Öttömös SE - IKV-Alsóváros SE 2-3 (0-3)

Öttömös, 50 néző. Vezette: Farkas T. (Boldog, Soós)

Öttömös SE:

Rózsa - Bite, Sebők, Barbócz (Módra 13'), Szécsi Cs., Somlyai (Fodor G. 75'), Csontos, Kertész-Kovács, Farkas Má., Szécsi D., Gyöngyösi.

Edző:

Puskás István.

IKV-Alsóváros SE:

Szécsi Z. - Szántai, Szalma G., Csúcs Á., Török J. - Dobó M. (Szabó T. 65'), Daróczi, Czibere, Szepesi (Szilágyi G. 60.') - Hüvös L. (Kubik 25'), Farkas Mi.

Edző:

Kiss Ferenc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.