Közélet

Kölyökkutyák bóklásztak az M5-ös autópálya mellett (FRISSÍTVE)

Kölyökkutyák bóklásztak az M5-ös autópálya mellett (FRISSÍTVE)

2013. május 15., szerda
Kölyökkutyák bóklásztak az M5-ös autópálya mellett (FRISSÍTVE)
koborkutya

Subasa közelében, az M5-ös autópálya mellé dobtak ki négy kölyökkutyát - hívta fel a figyelmet egy olvasónk. Az ebeket az Orpheus Állatvédő Egyesület munkatársai vették gondozásba.

FRISSÍTÉS:

Információink alapján a kutyusok már nincsenek veszélyben, az Orpheus Állatvédő Egyesület munkatársai megtalálták és gondozásba vették őket.

Korábban írtuk:

Egy olvasónk hívta fel a figyelmet rá, hogy Subasánál, az M5-ös autópálya mellett kóricál négy kölyökkutya, valószínűleg egy arrafelé hajtó autós "felejtette" ott őket. Az ebekhez néhány alkalommal motorral ment ki, és az állatvédőket is értesítette, akik azonban nem tudták befogadni a kutyusokat, így sürgősen gazdit, vagy ideiglenes befogadókat keresnek. Az alábbi képen olvasónk a kiskutyák tartózkodási helyét is megjelölte, aki tud, mentse meg az elhagyott ebeket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.