Két vásárhelyi is indul a testépítő Európa-bajnokságon

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

testepitesA hazaiak mellett, román, szerb, szlovák versenyzők részvételével Nemzetközi testépítő bajnokságot rendeztek május 18-án Szegeden az IH Rendezvényközpontban.

A hivatalos nevén WBPF Nemzeti Bajnokság és EB kvalifikáció + Open International 2013 versenyen történő részvétel fontos pontgyűjtőnek számít, hiszen a WBPF világeseményeire a kvalifikációs versenyek szintfelmérésre szolgált és a május 25-26-i, Kijevben megrendezésre kerülő WBPF EB-n és a június 8-i Budaörsi SportFest keretén belül megrendezésre kerülő WBPF Világ Kupán való indulásra jogosítja fel a versenyzőket.

A versenyen közel 100-an 10 férfi-női kategóriába, illetve azon belül is 3-4 súlycsoportba neveztek.

A Kokovai Andor (Kokovai Team) Sportegyesület négy vásárhelyi versenyzője kiemelkedő sikert ért el, közülük ketten részt vesznek a hétvégi ukrajnai Eb-n.

A szegedi versenyen a 25 kategóriából 9 első helyezés megszerzésével, a Kokovai Andor Sportegyesület a Legjobb csapat Kupát is megnyerte.

Kokovai Andor vezetőedző a Vásárhelyi Híreknek elmondta, a Kokovai Team, illetve Magyarország színeiben az eredményeik alapján két vásárhelyi sportoló, a 18 éves Tóth Jennifer és a 19 éves Mucsi Roland indul a hétvégi kijevi Európa-bajnokságon.

Eredmények:

Tóth Jennifer
Junior Fitness kategória 1. helyezés
Junior Modell kategória 3. helyezés

Bán Vivien
Junior Fitness kategória 2. helyezés
Junior Modell kategória 4. helyezés

Szabó Sándor
Athletics Phisique 175cm 1. helyezés

Mucsi Roland
Junior Body (Testépítés) 1. helyezés
Felnőtt Body (Testépítés) 3. helyezés

Forrás: Vásárhelyi Hírek

Előző sztori

Erdély szakrális építészeti emlékei a Móra-múzeumban

Következő sztori

Papp Norbert nyerte el a pünkösdi király címét Ópusztaszeren

Legutóbbi hasonló cikkek