Sport

Két vásárhelyi is indul a testépítő Európa-bajnokságon

Két vásárhelyi is indul a testépítő Európa-bajnokságon

2013. május 20., hétfő
Két vásárhelyi is indul a testépítő Európa-bajnokságon
testepites

A hazaiak mellett, román, szerb, szlovák versenyzők részvételével Nemzetközi testépítő bajnokságot rendeztek május 18-án Szegeden az IH Rendezvényközpontban.

A hivatalos nevén WBPF Nemzeti Bajnokság és EB kvalifikáció + Open International 2013 versenyen történő részvétel fontos pontgyűjtőnek számít, hiszen a WBPF világeseményeire a kvalifikációs versenyek szintfelmérésre szolgált és a május 25-26-i, Kijevben megrendezésre kerülő WBPF EB-n és a június 8-i Budaörsi SportFest keretén belül megrendezésre kerülő WBPF Világ Kupán való indulásra jogosítja fel a versenyzőket. A versenyen közel 100-an 10 férfi-női kategóriába, illetve azon belül is 3-4 súlycsoportba neveztek. A Kokovai Andor (Kokovai Team) Sportegyesület négy vásárhelyi versenyzője kiemelkedő sikert ért el, közülük ketten részt vesznek a hétvégi ukrajnai Eb-n. A szegedi versenyen a 25 kategóriából 9 első helyezés megszerzésével, a Kokovai Andor Sportegyesület a Legjobb csapat Kupát is megnyerte.

Kokovai Andor

vezetőedző a Vásárhelyi Híreknek elmondta, a Kokovai Team, illetve Magyarország színeiben az eredményeik alapján két vásárhelyi sportoló, a 18 éves

Tóth Jennifer

és a 19 éves

Mucsi Roland

indul a hétvégi kijevi Európa-bajnokságon.

Eredmények:

Tóth Jennifer

Junior Fitness kategória 1. helyezés Junior Modell kategória 3. helyezés

Bán Vivien

Junior Fitness kategória 2. helyezés Junior Modell kategória 4. helyezés

Szabó Sándor

Athletics Phisique 175cm 1. helyezés

Mucsi Roland

Junior Body (Testépítés) 1. helyezés Felnőtt Body (Testépítés) 3. helyezés Forrás:

Vásárhelyi Hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.