Sport

Hátország: SZEOL-diadal vezéráldozattal a megyei rangadón

Hátország: SZEOL-diadal vezéráldozattal a megyei rangadón

2013. május 4., szombat
Hátország: SZEOL-diadal vezéráldozattal a megyei rangadón

A II. osztályú U19-es bajnokságban fordulatos, izgalmas meccset vívott a SZEOL-Mórahalom és a Hódmezővásárhely. A csatát egy sajnálatos sérülés is kísérte.

Öt tavaszi győzelem után - élő közvetítésünkben figyelemmel kísérhették - múlt szombaton a Grosics Akadémia állította meg a SZEOL-Mórahalom menetelését a kiemelt II. osztályú U19-es bajnokság Dél-Keleti csoportjában. A Hágelmann-legények azonban visszataláltak a diadalmas útra, csütörtökön a Hódmezővásárhelyi FC "A" együttese ellen újra begyűjtötték a három pontot. Az izgalmas, küzdelmes megyei csatában a hajrában vitték döntésre a dolgot a hazaiak, akik 1-0-ra vezettek, majd 1-2-ről kellett fordítaniuk. A kemény összecsapás hét sárga és két piros lapot hozott, a vendégek kilenc emberrel fejezték be. Rossz hír, hogy az első SZEOL-gól szerzője,

Németh Róbert

az 52. percben súlyos sérülést, kulcscsonttörést szenvedett egy ütközés után, mentő vitte azonnal kórházba. Jobbulást kívánunk a tehetséges futballistának! Győzelmével a SZEOL-Mórahalom 33 pontos, ezzel az előkelő negyedik helyen áll a tabellán, míg a HFC "A" 19 pontjával tizenegyedik. Legközelebb május 7-én (kedden) a Hódmezővásárhelyi FC "B"-nél vendégeskednek Busa Bencéék.

U19-es II. osztályú országos bajnokság Dél-Keleti csoport 18. forduló:

SZEOL-Mórahalom – Hódmezővásárhelyi FC "A" 4-2 (1-2).

Mórahalom, vezette: Borbás Bottyán Aurél (Cseh Géza, Nyakas Szabolcs).

SZEOL:

Batik G. - Kertész R., Tanács (Faragó), Németh V. (Judik), Báló R., Törköly, Németh R. (Varga R.), Busa, Bálint D., Varga K., Szalma. Edző: Hágelmann Endre.

HFC "A":

Gábor V. - Dovics, Muzsik, Kuhár, Gajdán (Lukács), Komán (Sólya) Király, Molnár (Visnyei), Borbély (Varga I.), Gera (Horváth Cs.), Paczuk. Edző: Rostás Károly.

Gólszerzők:

Németh R. (13'), Szalma G. (64'), Varga R. (86'), Busa B. (89'), illetve Molnár Zs (2 - 17', 23')

Kiállítva:

Kuhár (34'), Paczuk (75')

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.