Sport

Görkoris vetélkedőt rendeztek ovisoknak + FOTÓK

Görkoris vetélkedőt rendeztek ovisoknak + FOTÓK

2013. május 12., vasárnap
Görkoris vetélkedőt rendeztek ovisoknak + FOTÓK
tutiovikori17

A Tuti Korcsolyázó Közhasznú SE szegedi gyorskorisai nem pihennek a tavasz beköszöntével sem: április végén a Topolya sori sportcsarnokban utánpótlás görkorcsolya vetélkedőt rendeztek 55 óvodás részvételével.

A versenyen előzetes regisztrációt követően ügyességi versenyben mérhették össze tudásukat a résztvevők. A vetélkedő célja a gyorsasági görkorcsolyasport népszerűsítése mellett utánpótlás bázisuk versenyeztetése és tudásszintjének felmérése volt. A vetélkedőre érkező szülők és gyerekek rövid időn belül kiváló hangulatot teremtettek a csarnokban. Közös bemelegítést követően mindenki sikeresen teljesítette a változatos akadályokkal tarkított pályát. Az ügyességi pálya teljesítése után közös játékkal készültek a szervezők. A vetélkedőt eredményhirdetés zárta, melyen az egyesület szponzorainak felajánlásait, valamint a részvételt elismerő emlékérmet vehettek át a résztvevők. A Tuti Korcsolyázó Közhasznú SE egész nyáron várja a korcsolyázás iránt érdeklődőket! Az edzésekről, programokról bővebb információ az egyesület weboldalán érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.