Görkoris vetélkedőt rendeztek ovisoknak + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tutiovikori17A Tuti Korcsolyázó Közhasznú SE szegedi gyorskorisai nem pihennek a tavasz beköszöntével sem: április végén a Topolya sori sportcsarnokban utánpótlás görkorcsolya vetélkedőt rendeztek 55 óvodás részvételével.

A versenyen előzetes regisztrációt követően ügyességi versenyben mérhették össze tudásukat a résztvevők. A vetélkedő célja a gyorsasági görkorcsolyasport népszerűsítése mellett utánpótlás bázisuk versenyeztetése és tudásszintjének felmérése volt. A vetélkedőre érkező szülők és gyerekek rövid időn belül kiváló hangulatot teremtettek a csarnokban. Közös bemelegítést követően mindenki sikeresen teljesítette a változatos akadályokkal tarkított pályát. Az ügyességi pálya teljesítése után közös játékkal készültek a szervezők. A vetélkedőt eredményhirdetés zárta, melyen az egyesület szponzorainak felajánlásait, valamint a részvételt elismerő emlékérmet vehettek át a résztvevők. A Tuti Korcsolyázó Közhasznú SE egész nyáron várja a korcsolyázás iránt érdeklődőket! Az edzésekről, programokról bővebb információ az egyesület weboldalán érhető el.

no images were found

Előző sztori

Mi fán terem a Madarak és fák napja? + FOTÓK, VIDEÓ

Következő sztori

Másodfokú viharjelzés Északkelet-Magyarországon