Közélet

Fidesz: ha Mesterházyn múlna, nyugdíj sem lenne

Fidesz: ha Mesterházyn múlna, nyugdíj sem lenne

2013. május 4., szombat
Fidesz: ha Mesterházyn múlna, nyugdíj sem lenne

Minden olyan közlekedési jegy, amely eddig ingyen járt a nyugdíjasoknak, ezután is ingyenes lesz - mondta Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a szocialista Mesterházy Attila nyilatkozatával kapcsolatban.

Az MSZP elnöke szombaton közölte: pártja azt követeli a kormánytól, hogy vonja vissza azt a rendelkezést, amely május 15-étől megszünteti a 65 év felettiek ingyenes utazását a gyorsvonatokon. Emlékeztetett arra, hogy a hónap közepétől egy olyan pótdíjfizetési rendszer lép életbe a vonatok nagy részénél, amelyet a térítésmentesen közlekedő időseknek is meg kell fizetniük. Erre reagálva a Fidesz szóvivője budapesti sajtótájékoztatóján kérdésre azt válaszolta: az a

Mesterházy Attila

próbálja most óvni a nyugdíjasokat "a nem létező veszélytől", aki elvett tőlük egyhavi nyugdíjat, megadóztatta volna őket, és aki megszavazta a nyugdíjkorhatár-emelést. "Ha Mesterházy Attilán és baloldali csapatán múlna, akkor még nyugdíj sem lenne" - fogalmazott. Selmeczi Gabriella kijelentette: minden olyan közlekedési jegy, amely eddig ingyen járt a nyugdíjasoknak, ezután is ingyenes lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.