Bulvár

Csavarkulccsal rabolt a 15 éves szentesi fiatal

Csavarkulccsal rabolt a 15 éves szentesi fiatal

2013. május 30., csütörtök
Csavarkulccsal rabolt a 15 éves szentesi fiatal

Rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon egy 15 éves helyi lakos és társai ellen. Az elkövetők készpénzt és egy sapkát „zsákmányoltak” - olvasható a rendőrség sajtóközleményében.

A megalapozott gyanú szerint a 15 éves fiú és 17 éves társa május 22-én este a szentesi sportcsarnok előtt csavarkulccsal és vascsővel fenyegetve arra kényszerítették áldozatukat, hogy a nála lévő készpénzt adja át nekik. Néhány nappal később a bandához csatlakozott

K. Imre.

A három fővé bővült társaság május 25. napján egy szentesi építkezésen felállított palánk mögé berángatta a sértettet és némi készpénzt tulajdonított el tőle. A Szentesi Rendőrkapitányság rendőrei az adatgyűjtés eredményeként május 28-án elfogták és előállították a gyanúsítottakat, – őrizetbe vételük mellett - kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.