/

Csavarkulccsal rabolt a 15 éves szentesi fiatal

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon egy 15 éves helyi lakos és társai ellen. Az elkövetők készpénzt és egy sapkát „zsákmányoltak” – olvasható a rendőrség sajtóközleményében.

A megalapozott gyanú szerint a 15 éves fiú és 17 éves társa május 22-én este a szentesi sportcsarnok előtt csavarkulccsal és vascsővel fenyegetve arra kényszerítették áldozatukat, hogy a nála lévő készpénzt adja át nekik.
Néhány nappal később a bandához csatlakozott K. Imre. A három fővé bővült társaság május 25. napján egy szentesi építkezésen felállított palánk mögé berángatta a sértettet és némi készpénzt tulajdonított el tőle.
A Szentesi Rendőrkapitányság rendőrei az adatgyűjtés eredményeként május 28-án elfogták és előállították a gyanúsítottakat, – őrizetbe vételük mellett – kezdeményezték előzetes letartóztatásukat – áll a közleményben.

Előző sztori

Speciális szűrés Szegeden a cukorbetegek látásáért + FOTÓK

Következő sztori

Labdarúgás: rangadók a SZEGEDma.hu kupa negyeddöntőjében + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek