Közélet

Villáminterjú Somogyi Viviennel, a 2013-as Egyetem Arcával

Villáminterjú Somogyi Viviennel, a 2013-as Egyetem Arcával

2013. április 21., vasárnap
Villáminterjú Somogyi Viviennel, a 2013-as Egyetem Arcával
egyetem_arca_valasztas80_gs

Jó kiindulási alapnak tartja győzelmét az Egyetem Arca 2013-as győztese, Somogyi Vivien, aki később is szívesen foglalkozna modellkedéssel. A bajai lányt győzelme után csíptük el egy rövid interjúra.

- Honnan érkeztél, mit tanulsz?

- Bajai vagyok, tavaly érettségiztem le, majd ezután kerültem a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán Titkárságvezetői szakra. Ez egy két éves szakképesítés.

- Vonzott a modellkedés, vagy csak egyszeri "kalandnak" tartottad ezt a szépségversenyt?

- Régóta szeretnék egy hasonló versenyen elindulni, de ez az első, melyre valóban jelentkeztem. Bevallom, korábban is megfordult a fejemben a modellkedés, szüleim, ismerőseim is bátorítottak, de nem volt elég bátorságom hozzá. Mikor hallottam az Egyetem Arcáról, úgy gondoltam, itt az ideje kipróbálni magam - a barátaim is adtak egy kis löketet, sokan biztattak, feltöltöttek önbizalommal. Megérte, és nagyon boldog vagyok, hogy végül a zsűri engem választott győztesnek.

- Hogyan zajlottak az előkészületek, milyen út vezetett a döntőig?

- Idén nem volt elődöntő, az ötven jelentkező közül a fele kiesett, mert valamilyen módon visszamondta, vagy nem tudott szerepelni a versenyen. A többi lányról öt darab fotó készült, melyekre aztán a Hökkentő oldalán lehetett szavazni, így jutottunk el a JATE klubban tartott döntőig, ahol kiválasztották közülünk a különdíjasokat, a két udvarhölgyet és az Egyetem Arcát is.

- Meghozta a kedved ez a siker a folytatásra a kifutón?

- Igen, ez a győzelem jó alapot adhat a folytatásra, szívesen kipróbálnám magam más szépségversenyeken is - először mindenképpen itt Magyarországon, de nem zárkózom el a külföldi munkától sem, ha úgy adódik.

- Idén több nevező volt tavalyhoz képest, milyennek láttad az esélyeket az indulókkal megismerkedve?

- Láttam vetélytársakat, és egy kicsit el is bizonytalanodtam, két-három lány is volt, akit tuti befutónak gondoltam. Azt hittem nem fogok semmilyen helyezést elérni, legalábbis egy különdíjnál komolyabb végeredményre nem számítottam. Nagyon meglepett a győzelem, és nagyon örülök neki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.