Török Ádám és Mini Big Band Szegeden + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A hazai rock és blues zene 65 éves legendás ikonja, Török Ádám szerzeményeiből és a kultikus Mini együttes repertoárjából összeállított életmű-show pénteken várja a zenerajongókat az IH-ban.

torokminiTörök Ádám ma is népszerű a közönség minden korosztályában és a zenészvilág köreiben is. Tiszteletére hozták létre nemrégiben, az igen jeles muzsikosokból megszervezett fúvóskarral a Török Ádám és Mini Big Band formációt. A kultikus Mini együttes, illetve Török „Ádi bácsi” szerzeményeit felvonultató életmű-show igazi zenei csemege; színvonalas és hangulatos estet ígér pénteken 19 órától az IH Rendezvényközpontban.

Török Ádám Galyas László Emerton-díjas trombitaművész vezetésével hívta életre a Mini Big Band formációt, azaz Magyarország első modern, rock big band bandáját, mely friss köntösbe öltöztetve, új hangszereléssel, modern megszólalással, mégis a régi szép időkhöz méltó módon adaptálva mutatják be az örökbecsű Mini dalokat.

Előző sztori

Videós segítség az szja-bevallások kitöltéséhez

Következő sztori

A Bécsi körútra költözik a Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság