Sport

Röplabda: utolsó hazai meccsét is hozta az SZTE EHÖK SE

Röplabda: utolsó hazai meccsét is hozta az SZTE EHÖK SE

2013. április 18., csütörtök
Röplabda: utolsó hazai meccsét is hozta az SZTE EHÖK SE
szteehokse_noiroplabda02

Az SZTE EHÖK SE női röplabda csapata vasárnap a tabella 5. helyezettje, a GRC ellen lépett pályára. A mérkőzést 3-1-re hozta a csapat. A bajnoki arany már fordulók óta biztos, a cél azonban csakis a győzelem elérése és a három pont itthon tartása lehetett.

Mivel a Gödöllő csapata rendkívül fiatal játékosokból áll, s mezőnymunkájuk kitűnő, a mérkőzés előtt

Szél Márta

edző koncentrációt és fegyelmezett játékot, taktikus nyitásokat kért játékosaitól. Az első játszmát szép és fegyelmezett játékkal, simán hozta a Szeged. A második szettben meglepetést okozott a fiatal, vendég csapat, a játszma elején átvette az irányítást, s meg is tartotta azt. A harmadik és a negyedik játszmában nagy küzdelem alakult ki a két alakulat között. Hosszú, színvonalas labdameneteket izgulhatott végig a publikum, látványos mentéseket mutatott be mindkét gárda. Győzött azonban a rutin és a tapasztalat, a hazai csapat minkét játékrész végén jobban koncentrált. Ez volt a lányok utolsó hazai NB II-es mérkőzése. Április 20-án, szombaton, az utolsó fordulóban Egerben, a Grape Vital RC otthonában lépnek pályára Molcsányiék. Mivel a bajnokságot már megnyerték, a következő hetekben kerül sor az NB II nyugati csoportjának győztesével folytatott osztályozó mérkőzésre, melynek tétje az NB I-be kerülés.

Női röplabda NB II Keleti csoport, 20. forduló:

SZTE EHÖK SE - Gödöllői RC 3-1

Szeged, Hattyas sor "D" tornacsarnok, 50 néző. Vezette: Dunszt F., Baracsi J.

SZTE EHÖK SE:

Neizer, Molcsányi, MOLNÁR A., Szabó, MORVAI, Krcelic.

Csere:

Páder (libero), Fürdök, Matics.

Edző:

Szél Márta. Szél Márta:

"Örülök, hogy ismét sikerült itthon tartani a három pontot a nagyon fiatal és lelkes gödöllői csapat ellen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.