Médiafoci: két percre a bravúrtól – a Szedeák pontot mentett + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

mediafoci21_gsFordulatos mérkőzésen a médiások történetük egyik legjobb játékával szereztek egy pontot a kosarasok ellen – a végére kicsit kiengedtek az újságírók…

Tavaly májusban súlyos vereséget szenvedtek a tollforgatók az égimeszelők ellen, 5-1-es félidő után 8-2-re kaptak ki a sajtó munkatársai a Szedeák kosarasaitól, úgyhogy volt miért visszavágni a Mádi-legényeknek.

A kedd délutáni mérkőzésnek a Szedeák NB I/A-s kosarasai adták meg az alaphangot, letámadva, nagy elánnal kezdtek, de a tollforgatók állták a sarat, nem illetődtek meg, sőt, két nagyon szép góllal megszerezték a vezetést. Az “óriások” egyébként a mérkőzésen egyszer sem tudtak előnybe kerülni, folyamatosan futottak az eredmény után. Két jó formában küzdő csapat csatázott, a fizikai fölény leheletnyit érződött a kosarasok játékában, amit Süliék technikával és rutinnal próbáltak kiegyensúlyozni – sikerrel. Nagyszerű gólokat szereztek a csapatok, a remek iramú, közönségszórakoztató találkozón, ahol a mérkőzés vége előtt két perccel már 3 góllal is vezettek a médiások, ám nem tudtak mit kezdeni a kapujuk elé betömörülő 2 méteres támadókkal, így a Szedeáknak sikerült lefaragnia hátrányát, s 7-7-es döntetlenre hozni a találkozót. A magasemberekben hiányt nem szenvedő pattogtatóknál Kiss “Schweinsteiger” Zsolt öt gólja magáért beszél, Hájer Ádám és Simándi Árpád egy-egy alkalommal volt eredményes, de Vida Máté is bizonyította, nem áll haragban másfajta labdával sem, míg a billentyűzetpüfölő labdabűvészek Mádi József, Bittmann Emil és Süli Róbert dupláival, s Fekets Tibor találatával álltak közel a győzelemhez.

A kellemes hangulatú médiafocinak várjuk folytatását – a pletykák szerint az A-Híd Szeged VE vízilabdázói – mihelyt végeztek bajnoki teendőikkel – szeretnének visszavágni a tavalyi fiaskóért…

no images were found

Baráti kispályás labdarúgó-mérkőzés:

Naturtex-SZTE-Szedeák – Médiaválogatott 7-7 (2-2)
Szeged, Kisstadion, 20 néző. Időmérő: Alexa Szabolcs.
Szedeák: Wirth – Simándi, Jakab, Fekete, Kiss, Vida. Csere: Dukic, Hájer. Edzők: Bonifert Domonkos, Wirth István.
Média: Dobó – Papp, Horváth L., R. Tóth, Bittmann, Süli R. Csere: Mádi, Gyúrós, Kovács A., Fekets. Játékos-edző: Mádi József.
Gól: Kiss Zs. 5, Hájer, Simándi, ill. Mádi 2, Bittmann 2, Süli R. 2, Fekets.

no images were found

Előző sztori

Vízilabda: hatalmas csatában nyert Belgrádban az A-Híd Szeged

Default thumbnail
Következő sztori

A magyar almát, paprikát és barackot is népszerűsítik az idén

Legutóbbi hasonló cikkek