Labdarúgás: ötből harmadik meccse marad el a Mórahalomnak a hétvégén

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az időjárás továbbra sem fogadja kegyeibe a homokháti focistákat: múlt héten Tökölön maradt el az NB III-as bajnoki mérkőzés, most a Soroksár elleni hazai meccset kell halasztani.

“A füves pályánk az esőzésektől felázott, teljes mértékben használhatatlan állapotban van. A műfüves pályára az önkormányzattól egyszeri ideiglenes engedélyt kaptunk legutóbb, de az akkori találkozó ellenőre már akkor nagyon rossz véleménnyel volt a körülményekről” – közölte a SZEGEDma.hu-val Csák Zoltán, a Mórahalom VSE vezetőedzője, utalva arra, hogy a pálya közművesítése még nem fejeződött be, s a jelenlegi időjárási körülmények közepette gyakorlatilag megközelíthetetlen.

Így a homokháti alakulat legközelebb április 10-én, szerdán játszik Tökölön, pótolandó a múlt hét végén elmaradt találkozót, ezt követően pedig következik az erőltetett menet: 21 nap alatt hét meccset játszanak Podonyiék.

Előző sztori

Négyezer vagyonvédelemmel foglalkozót képeznek tovább a megyében + FOTÓK

Következő sztori

Vízilabda: a Dunaújvárost fogadja a Lakó-csapat + VIDEÓ