Hátország: bravúros döntetlennel országos döntőben a KSZSE + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

osb_kszse_dvsc_08Szerdán az Etelka soron sorsdöntő rangadót vívott a KSZSE a Debreceni VSC csapatával. A ki-ki meccsen nem kisebb volt a tét, mint az Országos Serdülő Bajnokság 6 csapatos döntőjébe jutás.

A 200 néző előtt lezajlott találkozó magas színvonalat és hihetetlen izgalmakat hozott. A 25-25-ös döntetlen azt jelenti, hogy 1. helyen végeztek a szegedi lányok a csoportjukban az Orosháza előtt, míg a legendás kézilabdázó Csapó Erika által irányított Debrecen búcsúzott a további küzdelmektől.

A döntőbe jutott csapatok: Győr, Szombathely, FTC, Vác, Orosháza, Kézilabda Szeged SE.

Országos Serdülő Bajnokság:

Kézilabda Szeged SE – Debreceni VSC- DSI 25-25 (12-13)
Szeged, Etelka sori sportcsarnok, 200 néző.
KSZSE: Máté-Tóth – Speth 4, Német 6, Sebő 3, Deák 5, Szécsi 3, Sevaracz 1. Cserék: Kürti (kapus), Koltai, Giricz, Czesznak, Rácz, Farkas, Simon 3.

Miklósné Kocsis Éva: “Nem jó előjelekkel indultunk, Giricz Laura bokasérülést szenvedett a keddi edzésen, így nem tudott játszani. Sebők Stefi délelőtt rosszul lett, szerencsére ő tudta vállalni a mérkőzést. Két nagyon elszánt csapatot láthattunk a pályán. Végig kiélezett küzdelem zajlott. Nem játszottunk igazán jól, de nagyon együtt volt a csapat és nagyon akart. Irány az Országos döntő!”

Czesznak György: “Nagy küzdelemben harcoltuk ki az OSB döntőbe jutást. Mindenki akart, harcolt a győzelemért, játékostársaiért, edzőiért és nem utolsó sorban az egyesületéért. Jó volt látni ma azt a csapategységet, amit mutattak a lányok. Ma mindenki azzal segített, amivel tudott: gólokkal, védekezéssel, szurkolással, és volt, aki a vérével is. Gratulálunk a ‘győzelemhez’, büszkék vagyunk rátok!”

no images were found

Előző sztori

Pörköltet főztek a lopott húsból

Következő sztori

Életfogytiglan az apósát összeszurkáló férfinak