Sport

Hátország: bravúros döntetlennel országos döntőben a KSZSE + FOTÓK

Hátország: bravúros döntetlennel országos döntőben a KSZSE + FOTÓK

2013. április 25., csütörtök
Hátország: bravúros döntetlennel országos döntőben a KSZSE + FOTÓK
osb_kszse_dvsc_08

Szerdán az Etelka soron sorsdöntő rangadót vívott a KSZSE a Debreceni VSC csapatával. A ki-ki meccsen nem kisebb volt a tét, mint az Országos Serdülő Bajnokság 6 csapatos döntőjébe jutás.

A 200 néző előtt lezajlott találkozó magas színvonalat és hihetetlen izgalmakat hozott. A 25-25-ös döntetlen azt jelenti, hogy 1. helyen végeztek a szegedi lányok a csoportjukban az Orosháza előtt, míg a legendás kézilabdázó

Csapó Erika

által irányított Debrecen búcsúzott a további küzdelmektől. A döntőbe jutott csapatok: Győr, Szombathely, FTC, Vác, Orosháza, Kézilabda Szeged SE.

Országos Serdülő Bajnokság:

Kézilabda Szeged SE – Debreceni VSC- DSI 25-25 (12-13)

Szeged, Etelka sori sportcsarnok, 200 néző.

KSZSE:

Máté-Tóth – Speth 4, Német 6, Sebő 3, Deák 5, Szécsi 3, Sevaracz 1.

Cserék:

Kürti (kapus), Koltai, Giricz, Czesznak, Rácz, Farkas, Simon 3. Miklósné Kocsis Éva:

"Nem jó előjelekkel indultunk, Giricz Laura bokasérülést szenvedett a keddi edzésen, így nem tudott játszani. Sebők Stefi délelőtt rosszul lett, szerencsére ő tudta vállalni a mérkőzést. Két nagyon elszánt csapatot láthattunk a pályán. Végig kiélezett küzdelem zajlott. Nem játszottunk igazán jól, de nagyon együtt volt a csapat és nagyon akart. Irány az Országos döntő!"

Czesznak György:

"Nagy küzdelemben harcoltuk ki az OSB döntőbe jutást. Mindenki akart, harcolt a győzelemért, játékostársaiért, edzőiért és nem utolsó sorban az egyesületéért. Jó volt látni ma azt a csapategységet, amit mutattak a lányok. Ma mindenki azzal segített, amivel tudott: gólokkal, védekezéssel, szurkolással, és volt, aki a vérével is. Gratulálunk a 'győzelemhez', büszkék vagyunk rátok!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.