/

Csocsó- és Fifa-bajnokokat várunk az Árkádba!

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csocsó- és X-Box FIFA-tudásodat is csillogtathatod az Árkádban a hétvégén! Nevezz te is az All In PartyRadio és a SZEGEDma.hu közös tavaszi őrületére, az All In Kupára, ahol értékes nyeremények és Szeged élsportolói is várnak rád!

Az All In PartyRadio és a SZEGEDma.hu hírportál közös, kétnapos bajnokságára invitál minden csocsóbajnokot és X-Box Fifa-játékost az Árkádba április 12-én és 13-án! A Szertár Sportbolt Szeged üzletében induló All In Kupán pénteken a virtuális futballpályán, szombaton pedig a csocsóasztal mellett bizonyíthatnak. Déltől este kilenc óráig hostesek, nyeremények és szegedi sportolók várnak a bevásárlóközpontban!

Nevezési díj nincs, értékes nyeremények azonban annál inkább: serleg, focilabda, vásárlási utalvány, két hónapos bulibérlet és italkupon várja a legügyesebb digitális- és csocsólabda-zsonglőröket.

Program:

Péntek
FIFA-bajnokság (platform: X-Box) – nevezni a helyszínen április 11-én este 20 óráig!
Díjak: serleg, focilabda, 1 All In belépő április és május hónapra, 5000 forintos italkupon.

Szombat
Csocsóbajnokság – két fős csapatok nevezését várják a helyszínen péntek este 20 óráig!
Díjak: serleg, 10 000 forintos Szertár vásárlási utalvány, 1 All In belépő április és május hónapra, 5000 forintos italkupon.

A részletekért tekintsd meg a rendezvény plakátját!

Előző sztori

Az M43-as autópálya 2014 szeptemberére az országhatárig érhet

Következő sztori

Felolvasóest és verspályázat köszöntötte a Szegedi Egyetemet