Bulvár

Belefutott a rendőrökbe a vásárhelyi kerékpártolvaj

Belefutott a rendőrökbe a vásárhelyi kerékpártolvaj

2013. április 9., kedd
Belefutott a rendőrökbe a vásárhelyi kerékpártolvaj

Ellopták egy férfi lezáratlan kerékpárját, amíg vásárolt. Mire befejezte, a vásárhelyi rendőrök már vissza is vitték a kétkerekűjét - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Két kerékpárt tolt egy 20 éves hódmezővásárhelyi fiatalember április 7-én hajnalban a Hódtóban. A szolgálatban lévő járőrök felfigyeltek R. J.-re, akit elszámoltattak a drótszamarak eredetéről. A fiatalember először egy mesét adott elő, majd amikor látta, hogy az egyenruhások nem hisznek neki, bevallotta, hogy az egyik járgányt a közeli áruház elől kötötte el. A rendőrök az üzletben megtalálták a bicikli tulajdonosát, aki így csak a járőröktől értesült a történtekről. A fiatalember ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.