/

Zimány Linda 100 bombázó közül lett első Amerikában

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Hawaiian Tropic szépségversenyen 100 bombanő közül választották királynővé Zimány Lindát.

A Miss Universe és a Miss Amerika után ez a szépségverseny a leghíresebb az USA-ban. 1994 óta rendezik meg az eseményt, amelyet az idén Zimány Linda nyert meg. Linda húszévesen tett szert először koronára, amikor 2006-ban megnyerte a Sió Miss Balaton királynője címet.

A 26 esztendős lány ezt írta az egyik közösségi oldalon lévő rajongói oldalán. „100 bombanő között első lettem! A képen a tavalyi királynő, aki átadta nekem a koronát! Köszönöm nektek, a legfontosabb követőimnek, hogy szurkoltatok és mellettem voltatok és hittetek bennem!! Holnap megyek vissza este Los Angelesbe, rengeteg TV-interjú vár rám, jövő hétvégén pedig otthon találkozunk!”

Linda már többször járt Amerikában, így örült, hogy a mostani rangos versenyre is meghívást kapott. „Ez egy elég komoly tradíciókkal rendelkező szépségverseny Amerikában. Igazából már másodjára veszek részt rajta, 20 éves koromban kaptam először meghívást rá, akkor Hawaiian Tropic néven futott, ami egyben az első naptej volt a világon. Tulajdonképpen a naptej feltalálója, illetve tulajdonosa indította el a rendezvényt. Mivel bikinis versenyről van szó, ezért nagyon fontos az alak, nem csak az arc” – mondta.

A gyönyörű lány azt nyilatkozta, hogy valószínűleg vége a szépségversenyes korszakának, már felnőtt belőle, de nagyon szép ideje volt ez az életének.

no images were found

Előző sztori

Fokhagymát a magas vérnyomásnak!

Következő sztori

Kamerák őrködnek Dorozsma biztonsága felett + FOTÓK