/

Vasas Vanda a legszebb kerekesszékes

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Miss Colours Hungary 2013 döntőjébe jutott szépségek közül Vasas Vanda bűvölte el leginkább a zsűrit. A versen győzteseként egy évig nagykövetként képviseli az akadálymentesítés ügyét, annak érdekében, hogy minél szélesebb körben terjedhessenek a munka- és sportolási lehetőségek a kerekesszékesek számára is.

Nyolc szépség jutott a Miss Colours Hungary 2013 döntőjébe, közülük Vasas Vanda diadalmaskodott a szombati versenyen. A hölgyek három felvonulással mutatkoztak be a színpadon a Budapesten rendezett megmérettetésen. Mindegyikükről készült egy-egy interjúfilm is, amelyeket szintén megtekinthetett a közönség, akárcsak a kalandtúrájuk legemlékezetesebb pillanatait megörökítő alkotást.

„Balesetemig a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában tanultam. 2012-ben kerültem kerekesszékbe. Szabadidőmben legszívesebben sportolok, karaokézok. Nagyon fontosnak tartom, hogy a hozzám hasonló emberek is eljuthassanak minden, olyan helyre ahová egy járóképes ember el tud jutni. Ne okozzon nehézséget egy vagy két lépcsőfok. Úgy gondolom, hogy médiaszereplésekkel fel lehet hívni a figyelmet az akadálymentesség fontosságára, ezért jelentkeztem a Miss Colours Hungary 2013 szépségversenyhez, amely lehetőséget nyújt erre!” – nyilatkozta Vanda a verseny kapcsán.

A Miss Colours Hungary 2013 győzteseként Vasas Vanda egy évig nagykövetként képviseli majd az akadálymentesítés ügyét.

Előző sztori

Töretlen fejlődést vár a nukleáris medicina megteremtője

Következő sztori

Fico nem lát problémákat a szlovák-magyar kapcsolatokban