Bulvár

Vasas Vanda a legszebb kerekesszékes

Vasas Vanda a legszebb kerekesszékes

2013. március 10., vasárnap
Vasas Vanda a legszebb kerekesszékes

A Miss Colours Hungary 2013 döntőjébe jutott szépségek közül Vasas Vanda bűvölte el leginkább a zsűrit. A versen győzteseként egy évig nagykövetként képviseli az akadálymentesítés ügyét, annak érdekében, hogy minél szélesebb körben terjedhessenek a munka- és sportolási lehetőségek a kerekesszékesek számára is.

Nyolc szépség jutott a Miss Colours Hungary 2013

döntőjébe

, közülük

Vasas Vanda

diadalmaskodott a szombati versenyen. A hölgyek három felvonulással mutatkoztak be a színpadon a Budapesten rendezett megmérettetésen. Mindegyikükről készült egy-egy interjúfilm is, amelyeket szintén megtekinthetett a közönség, akárcsak a kalandtúrájuk legemlékezetesebb pillanatait megörökítő alkotást. „Balesetemig a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában tanultam. 2012-ben kerültem kerekesszékbe. Szabadidőmben legszívesebben sportolok, karaokézok. Nagyon fontosnak tartom, hogy a hozzám hasonló emberek is eljuthassanak minden, olyan helyre ahová egy járóképes ember el tud jutni. Ne okozzon nehézséget egy vagy két lépcsőfok. Úgy gondolom, hogy médiaszereplésekkel fel lehet hívni a figyelmet az akadálymentesség fontosságára, ezért jelentkeztem a Miss Colours Hungary 2013 szépségversenyhez, amely lehetőséget nyújt erre!” – nyilatkozta Vanda a verseny kapcsán. A Miss Colours Hungary 2013 győzteseként Vasas Vanda egy évig nagykövetként képviseli majd az akadálymentesítés ügyét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.