Közélet

SZEGEDma.hu: „Csak a tesztemen keresztül”

SZEGEDma.hu: „Csak a tesztemen keresztül”

2013. március 5., kedd
SZEGEDma.hu: „Csak a tesztemen keresztül”

Véget ért a „bétateszt”, most ismét a jól megszokott, régi formájában érhető el friss, színes, híres weboldalunk, a SZEGEDma.hu.

Hírportálunk egy nagyszabású fejlesztési folyamat állomásaként a hétvége során tesztüzemmódban működött. Ahogyan azt olvasóink is tapasztalhatták, némiképp változott a külalak és a tartalom, és bizonyos funkciók a próbaidőszaknak megfelelően korlátozottan vagy rövid ideig nem voltak elérhetőek. A tesztüzemmód során szerzett tapasztalataink nagy segítséget jelentenek az új oldal minél inkább látogatóbarát és olvasóközpontú kialakításához, strukturálásához, minél precízebb működtetéséhez. Amennyiben szükség lesz újabb tesztelésre, arról természetesen tájékoztatjuk olvasóinkat. Egyben szeretnénk megköszönni a szerkesztőségünkhöz eljuttatott (pozitív és negatív) építő javaslataikat és visszajelzéseiket. A SZEGEDma.hu továbbra is friss, színes, híres tartalmakkal szolgálja olvasóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.