Közélet

Kora tavaszi kilakoltatás a szegedi Hattyas soron + VIDEÓ, FOTÓK

Kora tavaszi kilakoltatás a szegedi Hattyas soron + VIDEÓ, FOTÓK

2013. március 4., hétfő
Kora tavaszi kilakoltatás a szegedi Hattyas soron + VIDEÓ, FOTÓK

Egy idős nőt lakoltattak ki a Hattyas soron. A tulajdonosok elmondása szerint a lakót - akit eddig megtűrtek az ingatlanban - már többször felszólították, hogy hagyja el az épületet, nem tette, ezért fordultak bírósághoz, amely elrendelte a kilakoltatást. A nőt és ingóságait a szatymazi házába viszik.

A hölgyet és a szobában tornyosuló, szatyrokban álló cuccait, bútorait szatymazi lakóházába viszik. Elmondása szerint lakásmaffia áldozata, önerőként adta be ezt a házát egy adásvételbe, de később számára kiderült, hogy a másik ingatlan lakhatatlan, ezért nem adta át az új tulajdonosoknak a Hattyas sorit. Az ügynek a bírósági végrehajtás vetetett véget. A kilakoltató tulajdonos neve elhallgatása mellett beszélt nekünk arról, hogy eddig megtűrték az idős hölgyet, de többszöri felszólításukra sem hagyta el az épületet, ezért fordultak bírósághoz. A teherautóra a tulajdonos és emberei pakolták fel a nő cuccait, a helyszínt rendőrök biztosították és a felszámoló biztos is jelen volt, aki semmiről sem akart nyilatkozni az üggyel kapcsolatban portálunknak és a kamarához irányított minket. http://www.youtube.com/watch?v=KjislWgaNRM Felkerestük a Magyar Bírósági Végrehajtó Kamarát, ahol levélben kérték tőlünk a kérdéseinket és későbbre ígértek tájékoztatást. Majd a kamarától azt a választ kaptuk, hogy csak akkor tudnak bármit is mondani, ha konkrét ügyszámot kapnak, anélkül „az ügy beazonosítása nehézkessé válik”. A címen kívül azonban sem a végrehajtó, sem a kilakoltatásban résztvevők nem adtak meg nekünk más adatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.