Kora tavaszi kilakoltatás a szegedi Hattyas soron + VIDEÓ, FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy idős nőt lakoltattak ki a Hattyas soron. A tulajdonosok elmondása szerint a lakót – akit eddig megtűrtek az ingatlanban – már többször felszólították, hogy hagyja el az épületet, nem tette, ezért fordultak bírósághoz, amely elrendelte a kilakoltatást. A nőt és ingóságait a szatymazi házába viszik.

A hölgyet és a szobában tornyosuló, szatyrokban álló cuccait, bútorait szatymazi lakóházába viszik. Elmondása szerint lakásmaffia áldozata, önerőként adta be ezt a házát egy adásvételbe, de később számára kiderült, hogy a másik ingatlan lakhatatlan, ezért nem adta át az új tulajdonosoknak a Hattyas sorit. Az ügynek a bírósági végrehajtás vetetett véget.
A kilakoltató tulajdonos neve elhallgatása mellett beszélt nekünk arról, hogy eddig megtűrték az idős hölgyet, de többszöri felszólításukra sem hagyta el az épületet, ezért fordultak bírósághoz. A teherautóra a tulajdonos és emberei pakolták fel a nő cuccait, a helyszínt rendőrök biztosították és a felszámoló biztos is jelen volt, aki semmiről sem akart nyilatkozni az üggyel kapcsolatban portálunknak és a kamarához irányított minket.

Felkerestük a Magyar Bírósági Végrehajtó Kamarát, ahol levélben kérték tőlünk a kérdéseinket és későbbre ígértek tájékoztatást. Majd a kamarától azt a választ kaptuk, hogy csak akkor tudnak bármit is mondani, ha konkrét ügyszámot kapnak, anélkül „az ügy beazonosítása nehézkessé válik”. A címen kívül azonban sem a végrehajtó, sem a kilakoltatásban résztvevők nem adtak meg nekünk más adatot.

no images were found

Előző sztori

Félmillióan kezdtek sportolni a tavalyi kampány hatására

Következő sztori

Országos és megyei szinten is jól vizsgázott a katasztrófavédelem