/

Fegyveres rablás Szegeden – fotók és videó az elkövetőről! (FRISSÍTVE)

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A képen látható férfi rabolta ki 2013. március 22-én reggel a szegedi Csap utcában lévő takarékszövetkezetet. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt nyomoz, a lakosság segítségét kérik.

A mellékelt, biztonsági kamera által rögzített képeken látható férfi nyitás után lépett be a pénzintézetbe, ahol az egyik pénztárosra egy lőfegyvert (vagy annak utánzatát) fogott, majd pénzt követelt. A dolgozók engedelmeskedtek a felszólításnak. A rabló miután megszerezte a zsákmányt, elmenekült. A támadásban senki sem sérült meg.

A rabló az elkövetéskor sötétkék színű melegítő felsőt viselt, ujjain fehér színű széles csíkokkal, amelyeken “Kappa” márkajelzés látható. Alsó ruházata sötétszínű melegítőnadrág, melynek szárának oldalán fehér színű csíkok és patentok láthatóak. Fején zöld színű, vászonhatású, simlis sapkát hordott.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható 35-40 év körüli, 165-170 cm magas, zömök testalkatú, rövid, szőkésbarna, tüsi hajú, kopaszodó férfit felismeri, hívja a rendőrség 107-es vagy 112-es segélyhívószámát.

no images were found

Korábban írtuk:
Fegyverrel vagy annak utánzatával rabolt ki egy takarékszövetkezetet egy férfi Szegeden a Csap utcában 2013. március 22-én reggel. A támadás során senki nem sérült meg, az elkövető elmenekült – olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indított nyomozást. Az elkövető személyleírása: 165-170 cm magas férfi, zömök testalkatú, 35-40 év körüli, kopaszodó, kb. 1 cm-es tüsi, szökésbarna hajú.

Ruházata: szürkés melegítő kabát, ujjain széles csíkkal, fehér „Kappa” emblémával. Sötét színű melegítőnadrágot viselt fehér csíkkal.
A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekményről vagy az elkövetőről információval rendelkezik, hívja a 107-es segélyhívó számot – áll a közleményben.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Sümegi adomány egy vajdasági falunak

Default thumbnail
Következő sztori

A közszolgáltatókkal egyeztet a katasztrófavédelem az időjárásról

Legutóbbi hasonló cikkek