Első szegedi zsibvásár vasárnap: gyerekektől gyerekeknek

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ismét egy rendhagyó kezdeményezést indít útjára a Kelemen utcai Cooltour Café március 17-én vasárnap. Különös hangulatban, rendbontó zsibvásárt rendeznek, az elsőt, ahol az árusok és a vásárlók is ezúttal gyerekek lesznek!

Kisebbek, nagyobbak (némi szülői segédlet megengedett persze) belekóstolhatnak a felnőttek világába, próbára tehetik a bennük szunnyadó felelősségérzést, megcsillanthatják kereskedői érzéküket is! A sok játékos program közepette áruba bocsáthatják kinőtt, megunt, feleslegessé vált ruháikat, játékaikat vagy bármilyen más portékájukat, s alkudozhatnak mindezekre a maguk rendezte asztalkáikról.

A lényeg, hogy ezen a napon kicsit belekóstolhatnak a létfenntartás mindennapi fortélyaiba, s most az egyszer nem a „kapok”, hanem az „adok” ige mentén kell gondolkodniuk. A szervezők a jövőben ezeken a vásári vasárnapokon olyan közeget teremtenek a gyerkőcöknek, mely nagyban meghatározza, meghatározhatja a későbbiekben önállóságukat, a világhoz való viszonyukat. Mindenkit, egyszerű nézelődőt, eladót, kicsit, nagyot, öregebbet, fiatalabbat szeretettel várnak a havonta megrendezendő zsibvásárra! Az asztalbérlés ingyenes. Az első szegedi gyerekektől gyerekeknek meghirdetett vásár reggel 9-től délután 4-ig tart.

Default thumbnail
Előző sztori

MTVA: a közmédia azonnal reagált a katasztrófahelyzetre

Következő sztori

Labdarúgás: Hatvani-góllal ásotthalmi siker a rangadón + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek