Versenytánc: bajnoki címvédésre és a Világjátékokra készül a László, Páli kettős

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Világjátékokra kvótát szerzett László Csaba és Páli Viktória is ott lesz a hétvégén a Vasas Folyondár utcai Sportközpontjában, ahol szombaton a standardtáncosok, vasárnap pedig a latin táncosok lépnek parkettre a magyar bajnokság keretében.

“Az elmúlt időszakban Olaszországban edzőtáboroztunk, Udinében és Bassanóban készültünk a magyar bajnokságra, meg az egész szezonra. Célunk, hogy megvédjük a magyar bajnoki címünket szombaton, onnantól pedig minél több versenyen indulunk a Világjátékokig” – ismertette versenynaptárukat Páli Viktória, a szentesi Szilver TSE versenytáncosa a Magyar TáncSport Szakszövetség (MTáSz) keddi sajtótájékoztatóján.

A László, Páli kettős legutóbb a Bassano Openen versenyzett, amelyen a szentesi páros nagyon közel állt a döntőbe jutáshoz, végül hetedik lett a 67 duót felvonultató mezőnyben. Olaszországban ott volt Szepesi József és Farkas Bettina is, ők a 20. helyet szerezték meg.

A latinos mezőnyben elindul a magyar bajnokságon Angyal András is, aki a Szombat esti láz című műsorra készül. “Pandur Petrával úgy döntöttünk, hogy az idei magyar bajnokság lesz a bemutatkozó versenyünk. Külön örülök annak, hogy a március 9-én induló Szombat esti láz-beli partnerem, Bálint Antónia is eljön a Folyondár utcába, és a parkett szélén szurkol majd nekünk” – mondta Angyal András.

Előző sztori

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Virág Szabina Vanessza

Következő sztori

Új üvegpaloták épülnek a növényeknek Szegeden + FOTÓK