Kultúra

Trükkös tükrök és grafikák a Kassban

Trükkös tükrök és grafikák a Kassban

2013. február 19., kedd
Trükkös tükrök és grafikák a Kassban

Trükkös tükrök, falakba épített székek és asztalok, valamint nem szokványos grafikák várják a látogatókat a Kass Galériában. A Szekeres Ferenc grafikusművész alkotásait bemutató, „Remake - Átjárók és áthatások” című tárlat április 7-éig látogatható.

A

Szekeres Ferenc

grafikusművész alkotásaiból nyílt kiállításra betérők szokatlan, megdöbbentő installációkat, falba mélyesztett bútorokat, trükkös trükköket is láthatnak a Kass Galériában, illetve különböző fotó-összeállításokat és a művész által tervezett címlapokat. Szekeres a Képzőművészeti Főiskolán diplomázott, majd a szegedi rajztanszéken önálló szakmai programot dolgozott ki. Tervezőmunkáját dicséri számos intézmény arculata, valamint több mint ötven kiadvány tipográfiai megjelenése. Többek között Szeged Város Alkotói díjjal, Vinkler-díjjal és Kölcsey-éremmel is jutalmazták. A „Remake – Átjárók és áthatások” című kiállítás április 7-éig tekinthető meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.