Sport

Labdarúgás: Stipancevic az NB I-ben is bemutatkozna a Szegeddel

Labdarúgás: Stipancevic az NB I-ben is bemutatkozna a Szegeddel

2013. február 3., vasárnap
Labdarúgás: Stipancevic az NB I-ben is bemutatkozna a Szegeddel

Szabadkán született, Svédországban is játszott, most a Szeged 2011 alakulatában Lisztes Krisztiánt kell pótolnia a szerb Slavisa Stipancevicnek, akivel a klub honlapja készített interjút.

Mint a délszláv középpályás

(képünkön jobbra, 11-es számmal)

elmondta az tény, hogy Szeged testvérvárosában, Szabadkán született, de az eddigi legnagyobb sikereit nem a fenti három helyszínen érte el, hanem miután a szabadkai Severtől a fővárosba került, a két belgrádi nagy csapat, a Partizan Beograd és a Crvena Zvezda utáni közvetlen harmadik együtteshez, az ugyancsak nagy tradíciójú OFK Beogradhoz. A 2006-2008 között ott töltött időszak után jött a nagy ugrás északra, baráti kapcsolatai révén a svéd harmadligás Vaxjö alakulatában kergethette a bőrt a szerb légiós. No de hogyan is kerül a Balkán fia Skandináviából a Tisza-partra? "

Adem Kapic

sportigazgató kapcsolatba került a szabadkai barátaimmal, s amikor elhívott próbajátékra, örömmel jöttem a szülővárosomhoz közeli Tisza-parti csapathoz" -

meséli az interjúban a középpályás

. "Számomra mindig is a középpálya, azon belül a játékmesteri pozíció volt a kedvencem, úgy érzem,

Lisztes Krisztián

távozása után lehetőségem lehet arra, hogy ezt a szegedi szurkolóknak is bebizonyítsam. Az biztos, hogy rajtam nem fog múlni, hiszen az a célom, hogy az OFK után a magyar NB I-ben is bemutatkozzam, természetesen a Szeged csapatában!" - fejezte be önbizalommal telten Stipancevic, aki legutóbb

a Makó elleni 5-0-s diadal

alkalmával lépett pályára új együttesében szombaton.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.