Labdarúgás: a próbajátékon lévők góljaival fordított a HFC

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sorozatban játssza felkészülési mérkőzéseit a Hódmezővásárhelyi FC. A vásárhelyiek szombaton a Bács-Kiskun megyei I. osztály kieső helyén álló Soltvadkerti TE gárdáját fogadták.

A találkozót megelőző napon a vásárhelyiek késő estig tartó teremtornán szerepeltek Röszkén és ez bizony meg is látszott a játékukon. A Hanyecz Henriket vizsgái, Marton Bencét, Varga Leventét, Juhász II. Sándort és Czibere Adriánt sérülésük miatt nélkülözni kényszerülő HFC sok hibával játszott, amely elsősorban az előre játékban mutatkozott meg. A lelkesen, fegyelmezetten játszó vendégek meglepetésre az első félidő hajrájában Geleta remek szabadrúgásából meg is szerezték a vezetést. Szünet után már egyértelmű fölénybe került a hazai gárda, de ez sokáig nem hozott eredményt. A félidő közepén Varga Máté kiválóan adott a kapu elé és a próbajátékon lévő Melcher Martin közelről nem hibázott. A 20 éves támadó egyébként az ősszel a Nemesnádudvari KSE megyei II. osztályú felnőtt csapatában játszott és 13 találkozón 15-ször volt eredményes. Továbbra is a hazaiak játszottak fölényben és negyedórával a lefújás előtt a másik próbajátékos, a Tápiógyörgyéről érkezett 19 éves középpályás, Rédei Csaba vette be a soltvadkertiek kapuját.

A vásárhelyiek szerdán 18 órakor a Nagyszénás megyei I. osztályú csapata ellen folytatják a felkészülési mérkőzéseik sorát a városi stadion műfüves pályáján.

Hódmezővásárhelyi FC – Soltvadkerti TE 2-1 (0-1)
Felkészülési mérkőzés. Hódmezővásárhely.
HFC: Hegyi – Tóth J., Antal, Bokor, Mucsi – Szabó M., Kökény, Keller, Klimaj – Varga M., Juhász II. S. Csere: Máté (kapus), Lékó, Melcher, Rédei, Nagy A., Hanyecz B., Konc A. Edző: Dezső Ferenc.
Góllövők: Melcher, Rédei, ill. Geleta.

Előző sztori

Kézilabda: leiskolázta a Fradit a Pick + FOTÓK

Következő sztori

Párbeszédet kezdeményeznek a szegedi és makói jelzálogkárosultak + FOTÓK