Kézilabda: hazai pályán vágnának vissza a szegedi lányok

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A hétvégén mind az Szeged- Kiskundorozsma KSE, mind a KSZSE-Algyő együttese hazai pályán szerepel a női kézilabda NB I/B-s bajnokság Keleti csoportjában.

A dorozsmai lányok legutóbb Kecskeméten arattak fényes diadalt (35-22), esélyt sem hagyva a “hírős városiaknak”, s a győzelemmel a tabella 5. helyére léptek előre. Szombaton 16 órától pedig újabb rangadót vívnak, ezúttal hazai környezetben, a Hajdúnánási TE ellen, akik jelenleg azonos pontszámmal, de Marosán György egysége mögött foglalnak helyet a bajnoki lajstromban. A hazaiakat a visszavágás vágya is fűti, hiszen ősszel egyetlen góllal (24-25) kaptak ki idegenben a riválistól. Velky Viktóriáék négy meccs óta tartó jó sorozatukat is folytathatják a hajdúságiak ellen. A találkozónak megszokott módon ezúttal is a kiskundorozsmai Ács Géza Tornacsarnok ad otthont.

A KSZSE legutóbb nagy csatában, a hajrában maradt alul itthon a Kispesttel szemben (31-32), ám a vasárnap 15 órakor az algyői Fehér Ignác Tornacsarnokban vívandó újabb bajnoki derbin lehetőségük van javítani az Orosháza ellen. A tabella 12. helyén álló alakulat jobban szerepel jelenlegi pozíciójánál, ezt bizonyítja az is, hogy vasárnapi vendégeikkel szemben ősszel, idegenben közel volt a bravúr (21-22) az akkor még Mandl Gábor dirigálta egységnek. Az új esztendőben már Miklós Melinda irányította gárda minden bizonnyal elszántan fog küzdeni, hogy visszavághasson a jelenlegi 7. helyezett Békés megyeieknek.

Default thumbnail
Előző sztori

Idén már több mint száz bejelentést kaptak a honvédség tűzszerészei

Default thumbnail
Következő sztori

Búvárúszás: hazai világkupára készülnek a Murénák

Legutóbbi hasonló cikkek