Chili Chicken: amerikai étterem nyílt Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Amerikai, mexikói és olasz különlegességet kínál a január közepén nyílt Chili Chicken. A fiatalos ízlést kielégítő, Széchenyi térnél található étterem hétköznaponként hajnali négyig is várja az éhes gyomrokat.

Amerikai stílusú étterem nyílt meg január közepén Szeged belvárosában, a Nagy Jenő utca 4. szám alatt. A Chili Chicken az újvilág gasztronómiai különlegességeit hozta el a Tisza partjára: az amerikai grillcsirke és Buffalo csirkeszárny mellett mexikói specialitások (taco, burito, enchilada) közül választhatunk az étlapról, Európát pedig az olasz konyha képviseli, nyolcféle tésztás ételt felvonultatva. Desszertnek a túró gombóc mellett – Szegeden egyedülálló módon – itt kérhetünk többféle szósszal nyakon öntött amerikai palacsintát. A hölgyek a saláták között is szemezgethetnek, a Los Banditos és a Don Martino saláta mellett az amerikai, majonézes káposztasaláta (Coslow) is szerepel az étlapon.

“Főként a fiatalok ízlésének szeretnénk megfelelni, nem csak az étlappal, de a nyitva tartással is hozzájuk igazodunk: szerdától szombatig reggel héttől hajnali négyig várjuk a vendégeket, így az esti buli után is fogyaszthatnak még nálunk” – nyilatkozta portálunknak Zalai Zsolt, az étterem tulajdonosa, kiemelve: diákigazolvánnyal a későbbiekben további kedvezményekre is számíthatnak a hallgatók. Az étterem házhoz szállítást is vállal, honlapjukon pár kattintással összeállíthatjuk a nekünk tetsző menüt.

Részletekről és a további akciókról a Chili Chicken facebookos oldalán olvashatunk!

Előző sztori

Kézilabda: túljár-e a Rókák eszén a Pick?

Következő sztori

Labdarúgás: vasárnap folytatódik a SZEGEDma.hu-kupa