Bulvár

13 határsértő Röszke térségében

13 határsértő Röszke térségében

2013. február 12., kedd
13 határsértő Röszke térségében

Öt csoportban 13 határsértőt fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei az elmúlt 24 órában Röszke térségében - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A sort kora este három algériai állampolgár nyitotta, akikre a stabil hőkamera kezelője figyelt fel, miközben Szerbia irányából Magyarország felé sétáltak. A rendőrök a Széksósi útról állították elő őket. Nem sokkal később két koszovói férfit a Szűcs tanyánál, míg egy algériai állampolgárt a Kissori úton fogtak el az egyenruhások lakossági jelzés alapján. Még be sem értek a határsértőkkel az átkelőre a rendőrök, amikor a stabil hőkamera azt mutatta, hogy a Dögkúti út közelében három ember tart hazánk felé. A járőrök ott 3 algériait fogtak el. Hajnalban a gázátemelőnél további két szír, egy algériai és egy pakisztáni került rendőrkézre. Valamennyi illegális migráns ellen idegenrendészeti eljárás indult - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.