/

Sportról és biztonságról a Megyeházán

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A sport jelene és biztonsága címmel rendez konferenciát az Első Magyar Polgári Biztonságvédelmi Klaszter a Megyeházán február elsején.

Az Első Magyar Polgári Biztonságvédelmi Klaszter folytatja tematikus rendezvénysorozatát, ezúttal egy aktuális témával, a a sport és a biztonság kapcsolatával foglalkozva. Február elsején, délelőtt tíz órakor a Megyeháza (6741 Szeged, Rákóczi tér 1.) Csongrád termében köszönti majd az egybegyűlteket Füzesy István, a klaszter szakmai vezetője. A megnyitót követően előadást tart Német Ferenc, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara országos szervezetének elnöke a sport és biztonság kapcsolatáról, majd 10.25-től Deutsch Tamás, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke a magyar sport helyzetéről beszél Európában. Lázár Norbert (Csongrád Megyei Rendőr Főkapitányság) a megyei sportrendezvények biztonsági helyzetét elemzi, Otti Csaba, az Óbudai Egyetem Alkalmazott Biometriai Intézet magánbiztonsági szakértője pedig ezen rendezvények biztonságának technikai eszközökkel történő biztosításáról beszél majd.

Előző sztori

Kérdőíves kutatás a biztonságérzetről

Következő sztori

Tucatnyi határsértőt fogtak el a rendőrök Röszkén