Bulvár

Kutyatestvéreket dobtak egy kertbe Szegeden

Kutyatestvéreket dobtak egy kertbe Szegeden

2013. január 26., szombat
Kutyatestvéreket dobtak egy kertbe Szegeden

A két kutyust (akik szemmel láthatóan testvérek) együtt egy lelketlen állatkínzó Szegeden egy elhagyatott kertbe dobta be, otthagyva őket a hideg téli éjszakának. Állatbarátok leltek rájuk, akik a pici kutyusokkal nem tudtak mit kezdeni, így az Orpheus Állatvédő Egyesület segítségét kérték.

Az egyesület állatmentő szakembere a kutyusokat szakszerűen ellátta, majd pártfogásba vette. Ők és további sok-sok kutyus a www.ebangyal.hu oldalon keresi végső menedékét egy szerető örökbefogadó gazdi személyében. Sokan engedik szaporodni házi kedvenceiket, emiatt sokkal több kutya és macska születik, mint amennyit felelős gazdák igényelnek. Megelőzéssel csökkenteni lehetne az állatkínzásos bűncselekmények számát. Az Orpheus Állatvédő Egyesület jelmondata, hogy "Annak a kóbor állatnak a legjobb, amelyik meg sem születik!" - olvasható az állatvédő egyesület honlapján. Örökbefogadásért az Orpheus Állatvédő Egyesülethez fordulhat (telefon: 3620/3609846, e-mail: info

ebrendeszet.hu)!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.