Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kövi Dániel

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Szakácsnak tanul a Hanságiban a tizenöt esztendős Kövi Dániel, akivel az ÁRKÁD-ban találkoztunk. Újszentiváni Jó Arcunk nagyon szereti Szegedet, sok ismerőse van, s gyakran tölti idejét a belvárosban iskola után. A város nagy diszkóiba nem jár, inkább házibulikat szerveznek, olykor a Rongy Kocsmában is megfordulnak. Szilveszterkor Hattyason volt egy házibuliban, körülbelül húszfős társasággal búcsúztatta a 2012-es esztendőt.

Dániel a szakmai vizsgája után külföldön szeretne elhelyezkedni, országot még nem választott, de angolul tanult. A gyorsan elkészíthető ételek mellett élvezi, ha olyan ételt készíthet, aminek elkészítése több órát is igénybe vesz az előkészületek mellett. Mivel imád sütni-főzni, biztos abban, hogy jó szakmát választott, s reméli, talál megfelelő állást végzettségével.

Előző sztori

Médiatanács: működik a tévés gyermekzár, de további előrelépés szükséges

Következő sztori

Kovács Frigyes: “Nagy jövőt jósolok Pipás Pistának”