ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kövi Dániel

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kövi Dániel

2013. január 6., vasárnap
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kövi Dániel

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Szakácsnak tanul a Hanságiban a tizenöt esztendős

Kövi Dániel

, akivel az ÁRKÁD-ban találkoztunk. Újszentiváni Jó Arcunk nagyon szereti Szegedet, sok ismerőse van, s gyakran tölti idejét a belvárosban iskola után. A város nagy diszkóiba nem jár, inkább házibulikat szerveznek, olykor a Rongy Kocsmában is megfordulnak. Szilveszterkor Hattyason volt egy házibuliban, körülbelül húszfős társasággal búcsúztatta a 2012-es esztendőt. Dániel a szakmai vizsgája után külföldön szeretne elhelyezkedni, országot még nem választott, de angolul tanult. A gyorsan elkészíthető ételek mellett élvezi, ha olyan ételt készíthet, aminek elkészítése több órát is igénybe vesz az előkészületek mellett. Mivel imád sütni-főzni, biztos abban, hogy jó szakmát választott, s reméli, talál megfelelő állást végzettségével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.