Hátország: alapszakaszgyőztes a KSZSE OSB csapata

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két pont veszteséggel lett a Nyílt Serdülő Bajnokság F csoportjának győztese a Kézilabda Szeged Sportiskola Egyesület, miután nagy csatában két góllal kikapott Orosházán.

A mezőnyből messze kiemelkedő két csapat találkozója izgalmas, jó mérkőzést hozott, amelyen csak a kisebbik cél teljesült szegedi szempontból, miszerint nem kaptak ki öt gólnál többel.
A cél az országos döntőbe jutás, ennek eléréséért lépéselőnyben maradtak az orosházi csapattal szemben, mivel a hazai pályán elért hatgólos győzelem miatt a későbbi összevetésben jobbnak számítanak a Tisza-partiak. A felsőházi rájátszásban a Debrecen, a Miskolc már biztos ellenfél, a másik két rivális az Ózd, a Hajdúnánás és az Eger csatai közül kerül ki.

Országos Serdülő Bajnokság:

Orosházi NKC – Kézilabda Szeged SE 28-26 (15-13)
KSZSE: Máté-Tóth – Speth 1, NÉMET 7, Deák 5, Sebők, Szécsi 5, Giricz 5. Csere: Kürti, Horvát (kapusok), Czesznak 3, Sevaracz, Koltai, Rácz, Farkas.
Orosházi gólszerzők: Zvolenszky 7, Antal 6, Molnár 5, Szűcs 5, Balogh 3, Bene 2

Miklósné Kocsis Éva: “Igazi rangadó hangulatú, jó iramú, kemény mérkőzés volt. Sajnos a jó játékkal több játékosom adós maradt.”

Czesznak György: “Nagy iramú mérkőzésen maradtunk alul, egy jól felkészült Orosháza ellen. Sajnos ma sok hibát vétettünk, és bátortalanul játszottunk, ez már nem fér bele ilyen jó ellenféllel szemben.”

Előző sztori

A szegedi thai boxot is felpezsdítette a vb-érem

Következő sztori

Hátország: a KSZSE Ferencváros csapatát fogadja