Bulvár

Ellenőrre támadt egy bliccelő Szegeden

Ellenőrre támadt egy bliccelő Szegeden

2013. január 17., csütörtök
Ellenőrre támadt egy bliccelő Szegeden

Barátja bérletével utazott a villamoson egy szegedi férfi, majd az ezt felfedező ellenőrt ellökve próbált meg elmenekülni; büntetőeljárás indult ellene – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Szenti Szabolcs

elmondta: a 21 éves férfi szerdán délután barátja bérletével utazott a szegedi 4-es villamosvonalon. Az ezt felfedező ellenőr már a bírságról szóló papírt töltötte ki, amikor a fiatalember hirtelen kitépte a kezéből a személyi igazolványt, meglökte a férfit és menekülőre fogta. Az ellenőr követte és közben értesítette a rendőrséget. A József Attila sugárúton az ellenőr már a bliccelő barátjával találta magát szembe, aki szintén meglökte a férfit, majd az elkövetők bementek az egyik társasházba. Onnan állították elő őket a rendőrök – közölte a százados. A két férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.