Bulvár

Életet mentettek a szentesi rendőrök

Életet mentettek a szentesi rendőrök

2013. január 11., péntek
Életet mentettek a szentesi rendőrök

A hóban fekve találták meg a szentesi rendőrök azt az idős asszonyt, akinek eltűnését január 10-én éjszaka jelentették be hozzátartozói - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Az asszony még kora este indult el fia szegvári otthonából a körülbelül öt kilométerre lévő tanyájára, azonban oda nem érkezett meg. Családja keresni kezdte, de mivel nem találták, bejelentették eltűnését a Szentesi Rendőrkapitányságon. Az egyenruhások azonnal terepkutatásba kezdtek, melynek során a település külterületén a hóban fekve bukkantak a 85 éves nőre, akihez azonnal mentőt hívtak. Az asszony elmondta a rendőröknek, hogy út közben elfáradt, ezért megállt pihenni, de közben elaludt. Ha a rendőrök nem találnak rá időben, megfagyhatott volna - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.